2777
2789
عنوان

حرف امشب شوهرم به من

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 43 پست

اوو چه تعصبی منم چادریم موقع خرید وخستگی حالایوقت موهام معلوم میشه چیکارکنم خودموبکشم؟اینهمه بی حجاب رنگاورنگ کی اون وسط به قیافه من نگامیکنه حوصله داری..یجوری رفتارنکن ک فکرکنه عمدی بوده یالج کنی بیخیالش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین فقط😕من خیلی تو کانالای مشاوره ای میرم تقریبا عمل میکنم بهشون میگن ک نباید قهراتون تا فردا بکشه میگن با دلخوری نحوابید از هم برو باهاش حررف بزن حرف ن دعوا خب ک چی شاید نگات کرده ب اینم فک کن روت  غیرت داره یعنی دوست داره همش جنبه ای منفی قضیه رو نبین خانومی

خدایا بخاطر داده و نداده هایت شکر❤❤❤
آخه من اصلا حواسم نبود روسریمو هم اصلا باز نکردم فقط سفتترش کردم همین  

اصلاشل نگیر پس فردا داغونت میکنه

کوتاه نیا برو تو قیافه براش بخاطر رفتار بدش

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

از اولم چادری و بدون ارایش بودی یا بعد ازدواج مجبور شدی اینجوری بشی؟؟

اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویند         چون دغدغه ی مردم این شهر  حجاب است           هر جای جهان مرتبه ی زن بلند است            درکشور من زن مثل میت به حساب است...

ن خانوما فک نکنین بین این همه ادمای رنگارنگ بدحجاب یا اصلا بی  حجاب ب شما نگاه نمیکنن من خودم حجابیم ب خواسته ای خودم ی تار موهم نمیذارم دیده شه مد روز میگردم ولی با چادر میبینم ک با چادرهم چقد مرد هیز هس

خدایا بخاطر داده و نداده هایت شکر❤❤❤
من حجابم اختیاریه ولی شوهرم رو بقیه مردا خیلی حساسه 

رو بقیه مردا حساسه دیگه یعنی چی؟!😓

اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویند         چون دغدغه ی مردم این شهر  حجاب است           هر جای جهان مرتبه ی زن بلند است            درکشور من زن مثل میت به حساب است...
از اولم چادری و بدون ارایش بودی یا بعد ازدواج مجبور شدی اینجوری بشی؟؟

از اول همین طور بودم ناراحتیم از اینه که خودش کامل منو می شناسه نباید از این حرفها بهم بزنه