اول از خودم بگم من یه خانم چادری هستم بدون یه ذره آرایش امشب با شوهرم رفته بودیم خرید بعد روسریم یه کم شل شد بدون اینکه بازش کنم روسریمو سفت کردم بعدش شوهرم بهم گفت که یه آقایی داشت نگاه می کرد چرا روسریتو باز کردی و بستی حالا من اصلا روسریمو باز نکردم فقط گرهشو محکمتر بستم تازه اصلا متوجه نبودم که کسی نگاه کرد بعدش باهم بحثمون شد تا الان با هم سر سنگینیم دلم گرفته ازاین بی انصافی
اوو چه تعصبی منم چادریم موقع خرید وخستگی حالایوقت موهام معلوم میشه چیکارکنم خودموبکشم؟اینهمه بی حجاب رنگاورنگ کی اون وسط به قیافه من نگامیکنه حوصله داری..یجوری رفتارنکن ک فکرکنه عمدی بوده یالج کنی بیخیالش
همین فقط😕من خیلی تو کانالای مشاوره ای میرم تقریبا عمل میکنم بهشون میگن ک نباید قهراتون تا فردا بکشه میگن با دلخوری نحوابید از هم برو باهاش حررف بزن حرف ن دعوا خب ک چی شاید نگات کرده ب اینم فک کن روت غیرت داره یعنی دوست داره همش جنبه ای منفی قضیه رو نبین خانومی
آخه من اصلا حواسم نبود روسریمو هم اصلا باز نکردم فقط سفتترش کردم همین
اصلاشل نگیر پس فردا داغونت میکنه
کوتاه نیا برو تو قیافه براش بخاطر رفتار بدش
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
ن خانوما فک نکنین بین این همه ادمای رنگارنگ بدحجاب یا اصلا بی حجاب ب شما نگاه نمیکنن من خودم حجابیم ب خواسته ای خودم ی تار موهم نمیذارم دیده شه مد روز میگردم ولی با چادر میبینم ک با چادرهم چقد مرد هیز هس