2777
2789
عنوان

بند ناف تک شریانی

5262 بازدید | 49 پست

سلام . بچه ها تو سونو انومالی گفتن بند ناف تک شریانی هستش .امنیو سنتز انجام دادم . دو هفته دیگه مجدد سونو باید تکرار کنم . ولی نگرانم . کسی این طور بوده ؟ ممکنه خدایی نکرده اختلال رشد داشته باشه ؟؟؟؟؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیگیر هستم . اگه چیزی شنیدین با این شرایط من بگین از نگرانی دربیام 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

بله عزیزم. خواهر شوهر دوست من بند ناف جنینش تک شریانه بود ، خیلی هم دیر فهمیدن . دکترش اصلا خوش بین نبود به ادامه بارداری و سلامت بچه. ولی خدا رو شکر تو سلامت کامل بچه اش رشد کرد و به دنیا اومد 😊 اول و آخر خداست 🙂🙂🙂

بله عزیزم. خواهر شوهر دوست من بند ناف جنینش تک شریانه بود ، خیلی هم دیر فهمیدن . دکترش اصلا خوش بین ...

تو نت که خوندم نوشته اگه بررسی انجام بشه و مشکلی نباشه احتمال سالم بودن جنین زیاده . 

چرا دکترش خوش بین نبوده ؟ مگه ازمایش و سونو تکمیلی نداده بودن ؟ 

ببخشید تو چند هفتگی فهمیدن ؟

شرایط دیگه اش جالب نبود

به موقع زایمان کرده ؟ جنينش اختلال رشد نداشت ؟

به موقع زایمان کرده ؟ جنينش اختلال رشد نداشت ؟

عزیزم خیلیییی خوشحالم ک باردار شدیییی  

من یکی از بچه های تاپیک قانون جذبم ک قبلا شماهم اونجا بودی ب یادت بودم همیشه اتفاقی امشب دیدم ک بارداری تبریک میگم

عزیزم خیلیییی خوشحالم ک باردار شدیییی     من یکی از بچه های تاپیک قانون جذبم ک قبلا شماهم ...

خیلی ممنون عزیزم 

پیگیر هستم . اگه چیزی شنیدین با این شرایط من بگین از نگرانی دربیام 

سلام عزیزم.  دختر منم تک شریانه و وزنش کمه.  پیگیر باید باشی که انشاءالله همه اندامهاش  سالم  باشه و توکل بر خدا به سلامتی به دنیا بیاریش و بغل بگیریش. 

دوستت دارم خدای من... 
سلام عزیزم.  دختر منم تک شریانه و وزنش کمه.  پیگیر باید باشی که انشاءالله همه اندامهاش&nbs ...

یعنی وزنش الان چنده ؟ چقدر باید باشه ؟ ممکنه یه اندامش نسبت به بقیه رشد نکنه ؟ یا کلا اگه مشکلی باشه  و زنش کم ميشه

یعنی وزنش الان چنده ؟ چقدر باید باشه ؟ ممکنه یه اندامش نسبت به بقیه رشد نکنه ؟ یا کلا اگه مشکلی باشه ...

الان تو هفت ماهگی هفتصد گرمه. فردا دارم سونو و آزمایشات رو می برم دکتر ببینم توکل بر خدا چه راهی می ذاره جلو پام. 

دوستت دارم خدای من...