2777
2789
عنوان

دوستان وکیل کمک

130 بازدید | 9 پست

من همسرم تازه فوت شده یک دختر ۴.۵ سال ه دارم حالا  پدر شوهرم که ازش متنفرم میگه بچه قیم باید داشته باشه   غیم هم از خانواده پدری باید باشه   چی میگه مادرش زنده هست بچه غیم میخواد چیکار کنه طیق قانون   قیم چه اجازه هایی داره وچه کاری می تونه بکنه اگه من از دست این پدر شوهر مردم ‌(جدی میگم) اگه وصیت بنویسم بچم پیش مامانم باشه قانون قبول میکنه یا میدن به خانواده شوهر  😭😭😭😭تو رو خدا حالم بده 

تاوقتی مادر هست بچه دست مادر میمونه مگه اینکه مادر مشکلی داشته باشه که ازنظر دادگاه صلاحیت نگهداری بچه رو نداشتع باشه

واگر مادر هروقتی ازدواج کنه بچه رو به پدربزرگش میدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا همسرتون رو رحمت کنه 

پدر و پدربزرگ پدری ولی قهری بچه تا ۱۸ سال هستند هرکدوم از این دو زنده باشن بچه نیازی به قیم نداره کارهایی مثل امور اصلی زندگی مثل اداره امور مالی ، هزینه و نفقه ، خروج از کشور و برای دختران ازدواج از وظایف ولی قهری هست این حق قابل انتقال به غیر نیست خاص پدر یا پدر بزرگ هست 

اما بچه حق دیگه ای هم داره به اسم حضانت که به معنای نگهداری هست یعنی بچه با کی زندگی کنه حضانت با پدر یا مادر هست با فوت پدر این حق به مادر میرسه و مادر به پدربزرگ برتری داره مگر اینکه مادر شوهر کنه و این حق تا سن بلوغ هست یعنی دختر ۹ سال و‌پسر ۱۵ سال بعد خود بچه میتونه تصمیم بگیره با کی زندگی کنه

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد

قانونا حضانت بچه بعد از فوت پدر با مادره اما در هر صورت پدربزرگش ولی محسوب میشه و وقتی ولی هست دیگه تعیین قیم بی معنیه. در واقع بچه پیش شما میمونه اما دادن نفقه و رسیدگی و اجازه برای کارهای مهم مربوط به زندگیش با پدربزرگش هست

مسیحا اسم پسرمه قراره خیلی زود بیاد تو دل مامانیش  
خدا همسرتون رو رحمت کنه  پدر و پدربزرگ پدری ولی قهری بچه تا ۱۸ سال هستند هرکدوم از این دو زنده ...

خدا رفتگان شما رو هم رحمت کنه دوست عزیز ممنون که کامل و خوب جوابم دادی 

میشه پدر بزرگ بچه بگهمن نمیخوام قیم باشم

پدر بزرگ قیم نیست ولی قهری هست یعنی خودبخود اختیار دار بچه هست توسط مقام یا دادگاه تعیین نمیشه دقیقا اختیارات پدر رو داره از همه لحاظ حتی میتونه نظر بده بچه کدوم مدرسه بره 

اگر نمیخواد امور ولایت رو انجام بده شما احتیاج دارید از طریق دادگاه از ایشون بخواهین انجام بدن در صورت استنکاف باید از طریق دادگاه با نظارت نماینده دادستان قیم تعیین میشه 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد