2777
2789
عنوان

خانوما باردار توروخدا کمک+عکس

502 بازدید | 62 پست

سلام من قبلا لکه بینی داشتم که باامپول خوب شد دکتر برام آزمایش نوشت تادلیل لکه بینیومتوجه بشه الان خودم که آزمایشو خوندم فهمیدم سیلفیس دارم ازبس گریه کردم دارم میمیرم ینی هرکاربکنم برای بچه مشکلی ایجادمیشه؟واقعا کبدوصفرا قلب وایناش دچارمشکل میشه؟ممکنه مرده به دنیا بیاد؟😢😭😭کسی خودش یافامیلش تجربه ندارن؟

خداجون ممنون بابت سلامتیه پسرم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واعزیزم قبل بارداریت نمیدونستی؟؟

آزمایش کامل داده بودم نه هیچی توآزمایشام نبود دکترم گفت چون دلیل لکه بینیت مشخص نیست باید همه آزمایشاتوبازبدی

خداجون ممنون بابت سلامتیه پسرم😍
فگ کنم نبایزمنفی باشه😢

وا پس مثبت باشه باید منفی باشه دیگه دیدی توی خونه نبوده منفی شده

روزبه اسم پسرمه عزیزان دقت کنید روزبه97 یعنی متولد سال 97 خودم مامانشم دقت کنیددددد فقطططط😠😠😠😠😠😠
فردانوبت دارم ولی تافردا که میمیرم ازاون لحظه که آزمایشوگرفتم دارم گریه میکنم😭

ویروس

روزبه اسم پسرمه عزیزان دقت کنید روزبه97 یعنی متولد سال 97 خودم مامانشم دقت کنیددددد فقطططط😠😠😠😠😠😠
فردانوبت دارم ولی تافردا که میمیرم ازاون لحظه که آزمایشوگرفتم دارم گریه میکنم😭

احتمالااشتباه میکنی برای چیزی که قطعی نیس ازحالاماتم نگیر

🚫🚫"لطفالایک ممنوع"🙏متشکرم😉🚫🚫
توروخدادعاکنیدچیزی نباشه😢😢

ویروس توی خون نیست منفی نشان داده است خوبه که