2777
2789
عنوان

خانوما باردار توروخدا کمک+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 62 پست
عزیزم من این دوران رو گذروندم خیللللی سخت. اما شما دیگه مادری باید یکم خویشتن دار و صبور باشی. انشال ...

آخه ازوقتی که فهمیدم یه هفته بعدش لکه بینی باشیاف خوب نشدبعدش خون شد۲۰تاآمپول زدم بعدش شبا حال تهوع دارم تاصبح هیچی نمیتونم بخورم وگشنم حالاهم این،والامن تازه فردادکترگفت بیابراقلب گفت دیرتربیا که استرست کامل رفع بشه که اینودیدم دیگه حالم بدشد

خداجون ممنون بابت سلامتیه پسرم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه ازوقتی که فهمیدم یه هفته بعدش لکه بینی باشیاف خوب نشدبعدش خون شد۲۰تاآمپول زدم بعدش شبا حال تهوع ...

هیچی نیست یه نگاه بنداز رنج اکتیو بودن ویروس رو نوشته تو رفرنسش برای تو همش کمتر از رنج

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
هیچی نیست یه نگاه بنداز رنج اکتیو بودن ویروس رو نوشته تو رفرنسش برای تو همش کمتر از رنج

فقط همینوشک داشتم بقیش خوب بود وفک کنم یه کوچولو کم خونیم داشته باشم که قبل ازبارداری نداشتم

تو رو خدا بیخود باعث اعصاب خوردی و خودت و همسری نشو،  چرا وقتی ک اطلاعی درباره تفسیر آزمایش ندارین اونو الکی تفسیر میکنید مگه شما تکنسین آزمایشگاهی، پرستاری یا پزشک؟ 

آخه عزیز دل من این آزمایش سطح آنتی بادی ها ویروس سیفلیس رو میسنجه و می بایست صفر باشه ینی همون منفی شما

خواهش میکنم برای سلامتی و شفای بچه هام یه صلوات بفرستید.... انشالله با نفس های حق شما خدا دل منو هم شاد کنه
فقط همینوشک داشتم بقیش خوب بود وفک کنم یه کوچولو کم خونیم داشته باشم که قبل ازبارداری نداشتم

از روی این ورق آزمایش ک معلوم نیست کم خونی ولی اگر آزمایشی داری ک نوشته هموگلوبین یا Hb نگاه کن باید بیشتر از یازده باشه

خواهش میکنم برای سلامتی و شفای بچه هام یه صلوات بفرستید.... انشالله با نفس های حق شما خدا دل منو هم شاد کنه
تو رو خدا بیخود باعث اعصاب خوردی و خودت و همسری نشو،  چرا وقتی ک اطلاعی درباره تفسیر آزمایش ندا ...

به خدامن الان دوماهمه والاا هرچی سختی بعضیا تونه ماه میگیرن من تودوماه دارم میگیرم اصلا یکی بهم بگه تو میزنم زیرگریه گفتم نزدیک به ۲۰تاسایت دیدم منفی یعنی اولاش بعدش انگلیسیشوخوندم که مشکلی نیست دوستامم که گفتم خاطرم جمع ترشد

از روی این ورق آزمایش ک معلوم نیست کم خونی ولی اگر آزمایشی داری ک نوشته هموگلوبین یا Hb نگاه کن باید ...

آزمایشم۳صفحس گلم کم خونیم خیـــلی کمه فک کنم باغذاحل بشه نیازبه دارونداشته باشه

وا چرا اعصاب خودتو خرد میکنی من ارشد علوم ازمایشگاهی میخونم ن ایدز داری ن هپاتیت و سیفلیس بدنت ایمن نیس اما سیفلیس هم نداری هی الکی ب خودت و بچه استرس وارد میکنی

وا چرا اعصاب خودتو خرد میکنی من ارشد علوم ازمایشگاهی میخونم ن ایدز داری ن هپاتیت و سیفلیس بدنت ایمن ...

ینی چی بدنم ایمن نیست؟چون لکه بینی داشتم؟

چشم رنگی جان لکه بینیت از کی شروع شده و بگو بهمون الان چند هفته ای

چشم رنگی جان لکه بینیت از کی شروع شده و بگو بهمون الان چند هفته ای

لکه بینیم از۵هفته شروع شد وتا۷هفته ادامه داشت فردامیرم۱۰هفته دکترم گفت براقلبش دیربیا که دیگه نخوای استرس بکشی وهمون هفته۶گفت تشکیل شده ولی کوچیکه برای زدن

منم همین مشکل رو دارم ولی دکترم بهم دارویی نداد الانم شش روزه مدام لک میبینم

ینی بیشتر از ده روزه لک میبینی