2777
2789

منظورت از به حرفش گوش کردن چیه؟

اگه حرفش منطقی باشه گوش میکنم اگه نه گوش نمی کنم

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا حدود خیلی زیاد.ولی اونم در اکثر مواقع مهم زندگی از من گوش میکنه

نی نی یار عزیز لطفا شئونات اسلامی برای عکسای پروفایل رو رعایت کن با تشکر 😂نی نی یار لطفا بهم پیام بده کارت دارم.۴ تا کاربری زیر خاکی دارم میخام وصلش بشن به کدوم نی نی یار باید پناه ببرم 

شوهر ندارم.اما به این مسئله فکرم نمیکنم.منم استقلال دارم هیچکس حق نداره بهم زور بگه😊

گویند که گر می بخوری عرش بلرزد/عرشی که به یک جام بلرزد به چه ارزد؟/در خانه ی ما زیرزمینی است که در آن/یک خُم بخوری خشتی از آن نیز نلرزد              خیام💗

خیلی نه چه سختی زندگی مشترکه دیگه اره اونم گوش میده البته اگه چیزی به نظرم بی منطق بیاد ازش نمیخوام اونم اگه چیز بی منطقی بگه همیشه میگم باشه اما علتش و بهم بگو

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن

وای تاپیکت یه کلمه از قلم افتاده خیلی خوب شده😂دقیقا من قصد دارم همونکارو بکنم با حرفای شوهر😂😂

غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!!