2777
2789
عنوان

از خواهر شوهرم بدم میاد

135 بازدید | 10 پست

واسه ازدواج من خیلی دخالت کرد شوهرم را کوک میکرد به ساز خودشون برقصه..واسه من کار نکنه..خرج نکنه...یه بار الکی یه حرف از خودش درآوردن ومن به سیم آخر زدم.خواستم قرآن بیارم وسط و روبه رو کشی کنم..بابام نذاشت..بابای من سر اون دعوا یک ساعت. تو کوچه بود وشوهرم راهش نداد...الان اون بدجنس خانم میخاد ازدواج کنه..شوهر من را انداختن جلو کارهاشون را بکنه...مث نوکر..شوهرم خودش را به اون راه میزنه..انگار نه انگار این آتیش مینداخته وسط..میگه حسودی میکنی..من که صد سال هیچ مراسمی ازش نمی‌رم..کاش از زندگی ما میکشیدن بیرون

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

چون مذهبی هستی ب نظرم دلتو خالی از کینه کن

کسی هم اگه واقعا بدی کرد بسپر ب خدا

خدا برات جبران میکنه

عشــــ❤️ــق ینی:یک نفر،یک روز،بی نام و نشان             آیدومالک شود مجموع احســـــ💚ــاس تورا  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون مذهبی هستی ب نظرم دلتو خالی از کینه کنکسی هم اگه واقعا بدی کرد بسپر ب خداخدا برات جبران میکنه

نه سکوت کردم و پا پیشتر گذاشتن..شش ماهه قطع رابطه ام..ولی اونها دست برنمیدارن

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

تف بهش

واقعا

واقعا

بسپار به خدا خودش همچون قشنگ جواب کاراشونو میده که باورت نمیشه ...شوهرت رو نمی تونی کاریش کنه .مردا خیلی دیر میفهمن ..

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

عزیزم هم درست میکنم و هم حق داری

دعا بخون دعای علقمه

و شک نکن تو زندگیش می‌کشه و تاوان پس میده

خدا صبوره می‌زاره اون تو شرایط قرار بگیره و اندازه قلبش نصیبش کنه

شوهرتان اندازه قلبش می‌کنه و خدا عوض خیرش میده

تو که نمیتونی مانعش شب پس امیدوار باش خدا عوض خیرتون بده

سعی کن تمرکز تو بزاری رو خودت اون وقت بقیه کمرنگ میشن