2777
2789
عنوان

مصرف امگا3 در بارداری؟

2139 بازدید | 14 پست
سلام بچه ها... می شه بهم کمک کنید. من دیروز رفتم دکتر و بهش گفتم که ماهی خیلی نمی خورم. برام یه کپسول روغن ماهی امگا3 به اسم aquamarine نوشت و تاکید کرد که بدون جیوه باشه. دو بسته خریدم که بسته اش آبی رنگ هست ولی هیچ جا ندیدم که نوشته باشه بدون جیوه ( چه فارسی و چه انگلیسی) . می خواستم ببینم شما ها مصرف می کنید؟ این کپسول رو می شناسید؟ به نطرتون الان که هفته 26 هستم دیر نیست برای مصرف امگا 3؟ ممنون میشماگه جواب بدید...
... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حوراسا جان من الان هفته 38 هستم ، چون از ماهی متنفرم دکترم بهم قرص امگا 3 داد از همون ماههای اول خوردم ، روزی یکی

فقط حتما حتما باید بدون جیوه باشه، اگه اینایی که خریدی بدون جیوه نیست نخور، دکترم میگفت جیوه تو ی مغز جنین رسوب میکنه

مطمئن شو بدون جیوه است بعد بخور یادت نره
سلام خانم حال شما > منم اکوامارین و دیروز خریدم و شک دارم بدون جیوه هست یا نه ...منم نی نیم اسفند 94 بدنیا میاد .بلاخره به چه نتیجه ای رسیدید؟؟؟؟؟ متاسفانه فعلا دسترسی به دکترم ندارم