2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درست کردن مواد غذایی خانگی

کار با چرم و نمد

گلدوزی با دست

و هزاران کار دیگه ک میشه تو خونه انجام داد

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤

میتونین کار اینترنتی راه بندازین و برای فروشگاه های بزرگ تبلیغ کنین و مشتری جذب کنین

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤

من یه زن دایی دارم خودش از اینترنت نشسته بافتنی یاد گرفته . عروسکای خوشگل و انواع لباس و شال و کلاه میبافه . کلی هم درامد داره . خیلیم سرعت بافتش بالاست . همه ی سال هم مشتری داره . انقدر ماشاالله سرش شلوغه که مثلا باید شهریور سفارش شالگردن بدی تا ابان به دستت برسه 😊 

هست خانما نگین نیست منم تو خونه کار میکنم خواهرم زن داداشم دخترخالم 

درست کردن مواد غذایی خانگی کار با چرم و نمد گلدوزی با دست و هزاران کار دیگه ک میشه تو خونه انجام ...

الان که گلدوزی و نقاشی روی پارچه خیلییی مد شده . 

مزون های حجاب تو اینستا رو یه نگاه بندازید . یه ساق دست ساده که روش گلدوزی یا نقاشی شده رو ۴۰،۵۰ تومن قیمت میذارند !

خب این موادو چطوری به فروش برسونیم؟؟ این سواله😑😑

پیش فامیل دوست آشنا تبلیغ کن

تو انستگرام واتس اپ تلگرام

منم اول مشتری نداشتم فقط فامیل اما الان خدارو شکر تا آخر سال نمیتونم سفارش بگیرم وقتم پره

الان که گلدوزی و نقاشی روی پارچه خیلییی مد شده .  مزون های حجاب تو اینستا رو یه نگاه بندازی ...

من دوره گلدوزی رو گذروندم هم راحته هم لذت بخش