2777
2789
عنوان

كي كار در منزل انجام داده تا حالا؟

156 بازدید | 10 پست

ازين ساخت جعبه ها و بسته بنديا

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘
دوستم می خواست انجام بده سخت بود بیخیال شد

يعني چطور بود؟از كجا بايد سفارش گرفت

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زن داداشم رفت ثبت نام کرد.... الکی بهش آموزش دادن مثلا گفتن یه مورد رو درست کن تو خونه اگه خوب بود بهت سفارش میدیم که درست کنی ..... اونم انجام داد قبولش نکردن .... فقط پول ثبت نام رفت تو جیبشون.... همشون این مدلین ... فقط پول ثبت نام رو میخوان.... وگرنه سفارشی در کار نیست....

منتظر بودم خدا لطفش رو شامل حال ما بکنه ، ولی بعد باورم شد خدا با اجابت نکردن دعامون به ما لطف کرده.

استارتر نت ورکو امتحان کردی؟

الان شرکتای معتبر زیادی انجام میدم که کاملا قانونیه و مطمئنه که پولت برمیگرده و حقوق میده

میدونم ذهنیت اکثر ادما از نت ورک خرابه ولی بنظرم یه سرچ بکنی بد نیست

استارتر نت ورکو امتحان کردی؟ الان شرکتای معتبر زیادی انجام میدم که کاملا قانونیه و مطمئنه که پولت ب ...

پول داشتم كه دنبال كار نميگشتم😁😁اره اونم شنيدم ولي من پولم داشتم شانس نداشتم كه اين مدلي سود كنم

پول داشتم كه دنبال كار نميگشتم😁😁اره اونم شنيدم ولي من پولم داشتم شانس نداشتم كه اين مدلي سود كنم

ببین شما اگر بخوای فرضا نمایندگیه یه کمپانی رو بگیری باید نصف مغازت به نام اون کمپلنی بشه 200-300 میلیونتم بلوکه کنی!

اون وقت با شرایطی که نت ورک ایجاد کرده با سرمایه یک میلیون هم میشه کسب درامد کرد

من هم نتورک کار کردم هم کار در منزل و خیلی از کارهای دیگه.... باید ببینی روحیه خودت چطوریه... بعدش هم کار جعبه سازی گول زنکه... اول واسه آموزش پول میگیرن بعد هم وقتی جعبه ساختی کلی ایراد الکی میگیرن و یا نصف حساب میکنن باهات یا اصلا حساب نمیکنن.... خیلی هم وقتگیره... نتورک هم واسه این که به جایی برسی تلاش زیادی میخواد... میان رو مخت کار میکنن که وقتت دست خودته اما عملا وقتی میخوای کار کنی تمام وقتت میره واسه همین کار و دنبال مشتری گشتن که بالاخره واسه این که به یه سودی برسی هم باید کلی زیرمجموعه جمع کنی و رو مخ بقیه کار کنی که تو رو خدا قبول کنید و هم این که جنس بفروشی تا حداقل به سود برسی... باید ببینی تو شرایط این جور کارها رو داری اصلا یا نه؟ علاقه داری اصلا یا نه؟ مثلا من از این که بخوام جنس به کسی بفروشم خوشم نمیاد.. ترجیح میدم بخرم اما نفروشم... مگه این که خودم مغازه دار باشم... که اون فرق میکنه

Shadow
من هم نتورک کار کردم هم کار در منزل و خیلی از کارهای دیگه.... باید ببینی روحیه خودت چطوریه... بعدش ه ...

مرسی از نظرت

اره اشتباهه که میگن نت ورک کارت دست خودته، اتفاقا اصلا اینجور نیست خیلی هم زحمت داره ولی راجع به اینکه بگی توروخدا بیا بخر ازم موافق نیستم چون خودم نت ورکرم و خیلی راحت میفروشم اصلا تبلیغی نمیکنم که بگم بیا این عالیه،محصولی که از این طریق فروش میره انقدر باید کیفیتش بالا باشه که مشتری دنبالش باشه!حداقل فروش من که اینطور بوده.