2777
2789

سلام. 

چیکار کنم وزنم تو بارداری زیاد نشه ولی جنین وزن بگیره؟ 

لطفا تجربیاتتون رو باهام در میون بذارید. خیییییییییییلی برام مهمه .

الان توی 6 ماه هستم ...

سه کیلو و نیم اضاف کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا دكتر من بهم گفت عسل بستني مربا اينها جذب بچه ميشه نه خودت. راستم ميگفت  با اينكه من اينها ...

واقعا؟ 

چقد عجیب که بستنی جذب بدن مادر نمیشه. 

دیگه چه چیزایی برای وزنگیری بچه خوبه؟

فک کنم شما طبعت سرده و سردی زیاد میخوری چون منم ماه های اول وقتی سردی زیاد میخوردم همین حالت بهم دس ...

گاهی سردی گاهی گرمی هر دو رو زیاد میخورم.ولی از وقتی باردار شدم میلم به چیزای شیرین صفر شده ولی قبلش برعکس بود

لبخند بزن 😊بخاطر چیزایی که داری خوشحال باش😀
گاهی سردی گاهی گرمی هر دو رو زیاد میخورم.ولی از وقتی باردار شدم میلم به چیزای شیرین صفر شده ولی قبلش ...

آره. منم همینطور 

ولی خرما رو به زورم که شده بخور. البته باید قندتم چک کنی. ولی چند بار که به زور بخوری عادت می کنی و بهش هوس پیدا می کنی 

واقعا؟  چقد عجیب که بستنی جذب بدن مادر نمیشه.  دیگه چه چیزایی برای وزنگیری بچه خوبه؟

به من اين سه تارو گفت. ولي دخترخالم كه باردار بود خودش از اول خيلي لاغر بود. ماه ٨نه خودش وزن گرفته بود نه بچش. اونم دكترش ماه اخر بهش گفته بود سيب زميني سرخ شده بخور. ولي اون به غيراز بچش خودشم وزن گرفت. من عسل شايد هفته ايي سه بار قاطي شير ميكردم ميخوردم. مربا اصلا نخوردم. شبي يه بستني قيفي هم ميخوردم. 

به من اين سه تارو گفت. ولي دخترخالم كه باردار بود خودش از اول خيلي لاغر بود. ماه ٨نه خودش وزن گرفته ...

عجب

من که دوس دارم فقط نی نی حسابی وزن بگیره. خودم دوس ندارم چیزی اضافه کنم. 

فک کنم شمام نی نیت به خاطر بستنی وزن گرفته ماشالا

از چه متهی بستنی خوردن رو شروع کردی؟