okhtapus مدیر استارتر عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 1023 عنوان ای آنکه مـــرا بــرده ای از یاد ، کجایی ؟ 119 بازدید | 10 پست ای آنکه مـــرا بــرده ای از یاد ، کجایی ؟بیــگانه شدی ، دست مریـــزاد ، کجایی ؟در دام تــوأم ، نیست مـــرا راه گـریـزیمن عاشق ایــن دام و تو صیّاد ، کجایی ؟محبوس شدم گوشه ی ویـرانه ی عشقتآوار غمت بـر ســـرم افتـــاد ، کجایی ؟آســودگی ام ، زنــدگی ام ، دار و نـدارمدر راه تــو دادم همه بـر باد ، کجایی ؟اینجا چه کنم ؟ ازکه بگیرم خبرت را ؟از دست تــو و ناز تو فریاد ، کجایی ؟دانم که مــرا بی خبـــری می کشد آخردیــــوانه شــدم خانه ات آباد ، کجایی ؟(پریناز جهانگیر عصر) سر اگر عاشق شود دیوار میخواهد فقط! 1397/08/20 | 13:47 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هانیه۷۳ عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 16952 اینجام اینجاااام🖐🏻 چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟ اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن... 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون
parzhak عضویت: 1397/01/10 تعداد پست: 61529 من اینجااااام،اینقدر صدام نکن خستم کردی😒😁 برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
okhtapus مدیر استارتر عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 1023 اینجام اینجاااام🖐🏻 اه چرا نیستیمیبینی برات شعر هم گفتم سر اگر عاشق شود دیوار میخواهد فقط!
okhtapus مدیر استارتر عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 1023 من اینجااااام،اینقدر صدام نکن خستم کردی😒😁 اه کجایی تو ؟این همه ذوقو خرجت کردم نمیدونستم همینجایی سر اگر عاشق شود دیوار میخواهد فقط!
روژین۱۲۳۵ عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 5188 بسی زیبا من کاربر قدیمی ام (از این جمله موهای تنم سیخ میشه 😖)کارم به جایی رسیده خودم واسه خودم درخواست دوستی میدم ولی نمیشه 😓❤😞
هانیه۷۳ عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 16952 اه چرا نیستی میبینی برات شعر هم گفتم الان میام صبر کن لباسام بپوشم عخشم🤗 چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟ اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن... 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون