2777
2789

والا ما شهریور پارسال ۴۰ میلیون گذاشتیم بانک ۸۰ وام برداریم خونه شد سه برابر .مجبور شدم طلاهامم بفروشم .الان ۱۴۰ نقد داریم ۸۰ وام بقیشم که رهن بدیم ولی تهران اصلا نیست قیمتا خیلی بالاس با این پول میشد پارسال بخریم از شهریور دنبال خونه ایم ولی نیست .چند روز پیش رفتیم اطراف تهران اسلامشهر خونه دیدیم به نظرتون خونه ۱۰ سال ساخت به بالا بدون پارکینگ تهران منطقه ۱۰  یا پایینای  نواب بخرم یا برم نوساز اسلامشهر بخرم البته اسلامشهر واممون میشه ۶۰ تومن ولی اونجا خونش نوساز و با پارکینگه موندم چیکار کنم  ؟؟؟

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                   تو راهی دارم ،😍                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا

من خودم دوست دارم تهران بخرم ولی میگم خونش قدیمیه چند سال دیگه میشه بالای ۱۵ سال وام دیگه بهش تعلق نمیگیره فروشش سخته

واسه زندگي ميخواي يا بدي اجاره ؟وامتون قسطاش چقدره ؟

واسه اجاره .فعلا بالای خونه مادرشوهریم .وامم اقساطش ۸۷۰ تومنه

من خودم دوست دارم تهران بخرم ولی میگم خونش قدیمیه چند سال دیگه میشه بالای ۱۵ سال وام دیگه بهش تعلق ن ...

خب‌وام‌ندن‌..میخوای‌توش‌زندگی‌کنی‌..بازسازیش‌میکنی‌...اطراف‌تهران‌محیطش‌خیلی‌فرق‌داره‌با‌تهران‌پشیمون‌میشی

هشتگرد خیلی بهتر چون مترو داره تهران کسی توان خرید یا اجاره نداشته باشه هجوم میارن هشتگرد چون خیلی ...

هشتگردم خوبه .الان اطراف تهران نوسازاش همه شده متری ۴ تومن