2777
2789
عنوان

اطراف تهران خونه بخرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 25 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم اگه واسه اجاره ميخواي فعلا اطراف بخر بعدها اگه خواستي خودت بشيني بفروش تهران  بخر

میدونی تهران چون پولم نمیرسه به فکر اطراف افتادم چون تهران واقعا خونه هایی رو نشونم میدن که خیلی داغونن نه پارکینگی چیزی .دلم نمیاد ۳۰۰ میلیون پول بابت یه ۵۰ متری قدیمی بدم .میگن اینو بخرم دیگه کسی ازم نمیخره چون پولمم به  پنجاه متری بیشتر نمیرسه حالا میگم لااقل یه نوساز اطراف تهران بخرم کسی بعدا ازم بخره

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                   تو راهی دارم ،😍                          
اسلامشهر اصلا محيط خوبي نداره حداقل شهريار يا انديشه بخر

اره چون من خودم سمت نوابم اسلامشهر نزدیک تر بود ولی شهریار هم رفتم شهرک وائین محیطش خوب و اروم بود

نمیدونید تو این دو ماه چه قدر گشتم چقدر حرص خوردم چه فایده چیز خوبی نیافتم

اره چون من خودم سمت نوابم اسلامشهر نزدیک تر بود ولی شهریار هم رفتم شهرک وائین محیطش خوب و اروم بود

اگه سيصد ميليون داري خود شهريار نوساز ٨٥متري ميتوني بخري تازه ٦٠ميليون هم رهنش هست يا تو انديشه ٩٠متري بخريد 

اگه سيصد ميليون داري خود شهريار نوساز ٨٥متري ميتوني بخري تازه ٦٠ميليون هم رهنش هست يا تو انديشه ٩٠مت ...

۳۰۰ پولم نیست نقدم ۱۴۰ هست با وام و رهن حساب کردم قیمت خونه ۳۰۰ میشه که البته وام اطراف تهران ۶۰ میشه .والا ما رفتیم شهرک وائین شهریار گفتن با پولتون نهایت بتونید یه ۶۰ متری بخرید