2777
2789

سلام من دیروز ظهر کیت استفاده کردم خط tنسبت ب کنترلش خیلی پررنگ بود شبش درد شدید تخمدون گرفتم دوباره کیت زدم دیدم همرنگ خط کنترل شده دیشب اقدام کردم ب نطرتون برای بارداری پسر زود اقدام کردم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم دختردداری بچع دومه؟منم پسر میخوام یه دختر دارم اقدامم برام دعا کن🙏

اره عزیزم ی دختر ۴ ساله دارم الان چند ماه اقدامم البته فقط یه بار در ماه اقدام میکنم ولی جواب نگرفتم شما چطور

اره عزیزم ی دختر ۴ ساله دارم الان چند ماه اقدامم البته فقط یه بار در ماه اقدام میکنم ولی جواب نگرفتم ...

منم اولین ماه اقدامه دوسه بار همون حوالی تخمک گذاری اقدام کردم دیگه نمیدونم چی شد نه روز دیگه موعدمه دختر منم چهارسالشه البته تا تولدش چندماه مونده هنوز کشته منو ازبس گفت نینی بخریم

منم اولین ماه اقدامه دوسه بار همون حوالی تخمک گذاری اقدام کردم دیگه نمیدونم چی شد نه روز دیگه موعدمه ...

دقیقا دختر منم تا تولد ۴سالگیش مونده اردیبهشتیه اینم مارو کشته از بس ک بچه میخواد رژیمم گرفتی؟

دقیقا دختر منم تا تولد ۴سالگیش مونده اردیبهشتیه اینم مارو کشته از بس ک بچه میخواد رژیمم گرفتی؟

اره ولی خب اونجوری خیلی سفت و سخت نبود رژیمم مثلا دونه فلفل خوردم روزی دوتا گرمی خوردم لبنیات درحد پنیر ماست نخوردم

اره ولی خب اونجوری خیلی سفت و سخت نبود رژیمم مثلا دونه فلفل خوردم روزی دوتا گرمی خوردم لبنیات درحد پ ...

ایشالا که حتما ب خواستت برسی ب نظرن درد تخمدونم نشونه ازاد شدن بود حتی ببخشید نمیتونستم نزدیکی هم کنم

منم مدیکور استفاده کردم شما خط مثبت شد اقدام شروع کردی یا بعدش؟

من راستش یه بسته خریدم چون بلد نبودم استفاده کنم دوتاشو خراب کردم اون سه تارم روز هشتم نهم دهم گذاشتم روشن نشد بعدم دوباره نشد بخرم روز سیزدهم چهاردهم اقدام کردم

ایشالا که حتما ب خواستت برسی ب نظرن درد تخمدونم نشونه ازاد شدن بود حتی ببخشید نمیتونستم نزدیکی هم کن ...

من بعد اولین نزدیکی پهلوهام درد کرد شدید حالا نمیدونم همون تخمدان بود یا نه.مرسی عزیزم انشالله دخترشمام داداش دار بشه❤