2777
2789
عنوان

این نامه رو نگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 86 پست
خدانگهشون داره آخ که چقدرررر دختر خوبه دلم دخترخواس

انشالله خدا از دو تامیوه بهت سالم و شاد و خوشگل بهت بده

هر كسى را محرم رازت مدان ،اى بسا محرم كه با یک نقطه مجرم میشود  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم که ما تنهاییم ،خواهر و خواهر شوهر و مادر هامون همه درگیر کارهای خودشونن و کسی برای ما دو تا تره ...

عجب ...یعنی نمیشد خودتم بری پیششون😕

حالا فاصله کاری همسرت تا خونتون چند ساعته؟

کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔
انشالله به سلامت فارغ بشی دوتا بچه اولت جز بچه های آسون بودن حتما وگرنه هرگز به سومی فکرنمیکردی من د ...

با این که این یکی خیلی دارم عذاب میکشم به چهارمی و پنجمی هم فکر میکنم ولی امیدم به خداست تا مثل این اذیت نشم 😊

عجب ...یعنی نمیشد خودتم بری پیششون😕 حالا فاصله کاری همسرت تا خونتون چند ساعته؟

یه ساعتو و نیم 

نه من خونه ی خودم راحتترم 

اگه هم خیالم از بابت بچه هام راحت بشه که شوهرم پیششون هست کاری تو بیمارستان ندارم 

با این که این یکی خیلی دارم عذاب میکشم به چهارمی و پنجمی هم فکر میکنم ولی امیدم به خداست تا مثل این ...

آفرینننننن بتو

منکه حاملگیم تاالان سخت بوده هی میگم دیگ بچه نمیخوام

واسه سلامتی همسرم و نی نی توراهیم یه صلوات بفرس
انشالله خدا از دو تامیوه بهت سالم و شاد و خوشگل بهت بده

منم یه پسر ودختردارم واین سومیه

برای همین برام جای سوال شد 

اولیمو بایکروز ونصفی وبه زور و پاره کردن کیسه وفشار بدنیا اومد

دومی دردم گرفت و تو چهار ساعت بدنیا اومد 

الانم سومی رونمیدونم ولی کسایی که اطرافم هستن میگن زایمانهای بعدی به مراتب راحت تر وزودتر پروسه اش میره جلو .

ولی شما که قضیه ات فرق داره از اول خوش زا بودی😉

کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔
آفرینننننن بتو منکه حاملگیم تاالان سخت بوده هی میگم دیگ بچه نمیخوام

الهی 

ولی آخه ما چون تعداد خواهر برادر هامون کم بود دوست داریم زیاد بچه داشته باشیم 

ولی واسه بچه ی بعدی سعی میکنم حداقل فاصله سنیشون سه تا چهار سال باشه تا یکم خودم رو تقویت کنم  

یه ساعتو و نیم  نه من خونه ی خودم راحتترم  اگه هم خیالم از بابت بچه هام راحت بشه که شوهر ...

خب یکساعت ونیم و باز میشه کاریش کرد وقتی دردای منظم اومد سراغت زودتر خبرش کن بیاد خونه 

بعد زایمانت چی ؛مادرت نمیاد پیشتون؟

خب یکساعت ونیم و باز میشه کاریش کرد وقتی دردای منظم اومد سراغت زودتر خبرش کن بیاد خونه  بعد ...

ولی بازم انشالله وقتی هست دردم بیاد

ن تا الان هم هیچکس بعد زایمان پیشم نبوده به جز شوهرم

البته میان برای دیدن بچه و ... ولی برای مراقبت از ما ....نمیان

الهی  ولی آخه ما چون تعداد خواهر برادر هامون کم بود دوست داریم زیاد بچه داشته باشیم  ولی ...

چه جالب 😀 ماتعدادمون کم نبوده ولی خودمون دوست داریم خونمون شلوغ باشه ☺☺☺

چه جالب 😀 ماتعدادمون کم نبوده ولی خودمون دوست داریم خونمون شلوغ باشه ☺☺☺

ای جان خدا همتون رو حفظ کنه