2777
2789
عنوان

بیمارستان مادروکودک شوشتری شیراز

1476 بازدید | 11 پست

سلام مامانای عزیز.میخواستم بدونم اگرکسی اطلاعات داره بهم بگه بیمارستان شوشتری شیراز دولتی یاتامین اجتماعی یاخصوصی؟وآیازایمان درآب روانجام میده واگرکسی انجام داده هزینش چقدرشده روبیمه تامین اجتماعی؟وازتجربه ش تواین بیمارستان بگه.ممنونم

خدایا تودلگشایی کن

دولتیه. باید از ماه چهارم بری ثبت نام کنی تا تحت نظرشون باشی تا بتونی پذیرش بشی اونجا

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂

خواهرم سز شد اونجا. بندهای بخیه اش انگار گونی بود 😐

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزینه اش خیلی کمه نسبت به خصوصی ولی خب شما که زایمان طبیعی هستی بهتره بری یه بیمارستان خوبتر. مثل ام آر آی یا اردیبهشت 

سلام برای طبیعی فقط و فقط بیمارستان بعثت چند نفر اونجا بودن خیلی راضی بودن خودم بیمارستان  اردیبهشت سزارین شدم دوبار و همه چی عالی بود ولی از چند نفر شنیدم برای طبیعی از اردببهشت راضی نبودن و البته که خیلی از موارد تا لحظه اخر غیر قابل پبش بینی و شانسیه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بیمارستان مادر و گودک که بنظرم مزخرف ترین بیمارستان شیرازه.هم از نظر رسیدگی هم کثیفی بیمارستان.من خودم ۶ماه پیش بیمارستان شیراز زایمان گردم عجججججب بیمارستانی.هیچکس باورش نمیشد یه بیمارستان رایگان اینقد خوب باشه و رسیدگی کنه و تمیز باشه.که هم شوشتری هم بیمارستان شیراز باید تا قبل از ۱۸هفتگی ثبت نام کنی.

بیمارستان مادر و گودک که بنظرم مزخرف ترین بیمارستان شیرازه.هم از نظر رسیدگی هم کثیفی بیمارستان.من خو ...

کدوم بیمارستان.من تازه دارم حمل ونقل میکنم ازتهران ب شیرازآیا منوپذیرش میکنن؟؟

خدایا تودلگشایی کن