2777
2789
عنوان

تب دخترم پایین نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 32 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بااب ولرم با نمک پاشویه کن...زیاد نپوشونش...هرچهارساعت دوبرابروزنش قطره آستامینوفن بده ....زیا ...

الان ۳۷/۳ بود، خوبه؟ خیلی خوابم میاد میتونم بخوابم و نیم ساعت دیگه بیدار بشم دوباده چک کنم؟؟

الان ۳۷/۳ بود، خوبه؟ خیلی خوابم میاد میتونم بخوابم و نیم ساعت دیگه بیدار بشم دوباده چک کنم؟؟

اره  بخواب گلم تبش زیادبالا نیست ..هروقت بیدار شدی چک کن تبشو ...تب نداشت بازم بخواب..زیاد سخت نگیر..این شبها میگذره خواهرم

الهمام جان فکر کنم خیلی استرسی هستی..‌بخصوص سر بچه

عزیزم مراقب باش یه وقت بعد بچه وثتت برای شوهرت کمتر نشه

حسابی بخودت برس که وقتشو با چیز دیگه نگذرونه

اینم شماره خانوم مشاوره

محمدی:
۰۹۱۹۲۹۰۲۵۰۹ لطفا بگید اول پیام بدن که در فرصت مناسب در خدمتشان باشم

اگه زندگیت به خدا باشه خودش مراقبته و گرنه زندگیکه با گناه شروع بشه و توش گناه باشه پایان خوشی نداره
الهمام جان فکر کنم خیلی استرسی هستی..‌بخصوص سر بچه عزیزم مراقب باش یه وقت بعد بچه وثتت برای شوهرت ک ...

عزیزم باور کن به خودم میرسم 😔😔😔 البته بعد بچه رابطه ام با همسرم کمتر شده، احه خودمم بعد بچه اوردن از نظر جنسی سردتر شدم 😔

الهمام جان فکر کنم خیلی استرسی هستی..‌بخصوص سر بچه عزیزم مراقب باش یه وقت بعد بچه وثتت برای شوهرت ک ...

ممنونم، مشاوره تلفنی هم دارن؟ پول بریزم براشون و بعد تلفتی مشاوره بدن؟

ممنونم، مشاوره تلفنی هم دارن؟ پول بریزم براشون و بعد تلفتی مشاوره بدن؟

فکر نکتم پولی باشع

راستش برای خودم میخاستم دوستم برام فرستاد اما هنوز فرصت نشده زنگ بزنم

عزیزم مراقب باش صمیمیتت باشوهرت بخاطر بچه کمرنگ نشه

مخصوصا اگه سر شدی درمان کن و اصلا جلوی شوهرت بروز نده 

بذار فکر کنه تو بیشتر لذت می بری

بعضی وقتا شما ابراز نیاز کن

یجوری اقناعش کن تا سمت دیگع نره

اگه زندگیت به خدا باشه خودش مراقبته و گرنه زندگیکه با گناه شروع بشه و توش گناه باشه پایان خوشی نداره
فکر نکتم پولی باشع راستش برای خودم میخاستم دوستم برام فرستاد اما هنوز فرصت نشده زنگ بزنم عزیزم مرا ...

ممنونم عزیزم، اخه همسرم خیلی حوصله بچه نداره ۲۴ ساعته بچه پیش منه، تا میره پیشش و یه کاری میکنه دعواش میکنه، البته منم بخاطر این قضیه با همسرم بحث میکنم، دارم دق میکنم این فیلما رو دیدم، به نظرتون چیکار کنم؟ احتمال زیاد میدم مقصر همکاراش سر کار هستن، گوشی لمسی همسرم سوخته و گوشیش ساده است، لپ تاپو ازش بگیرم دیگه نمیتونه فیلم ببینه، ولی بازم به مشاور زنگ بزنم ببینم چی میگه 😭😭😭

ممنونم عزیزم، اخه همسرم خیلی حوصله بچه نداره ۲۴ ساعته بچه پیش منه، تا میره پیشش و یه کاری میکنه دعوا ...

نه این کارو نکن....بذار خودش ترک کنه با اجبار که کاری پیش نمیره.‌‌..ببین اکثرا حوصله بچه ندارن.‌.‌.می فهمم خسته میشی اما خیلی گیر نده.‌‌‌..و واقعا میگم از نظر جنسی براش کم نذار پشیمون میشی

نه این کارو نکن....بذار خودش ترک کنه با اجبار که کاری پیش نمیره.‌‌..ببین اکثرا حوصله بچه ندارن.‌.‌.م ...

تاپیک هم که تعطیل شد، خوب شد بهتر؛ هی به همسرم توهین میکردن 😡 باشه عزیزم پس خودمو از نظر جنسی تقویت میکنم، میدونی چیه! از این به بعد موقع ... یادم که میاد فیلما رو دیده ازش بدم میاد 😡😡😡😡😭😭😭😭😭😭😭😭😭

تاپیک هم که تعطیل شد، خوب شد بهتر؛ هی به همسرم توهین میکردن 😡 باشه عزیزم پس خودمو از نظر جنسی تقویت ...

برای چی بدت بیاد...همسرته عشقته‌‌‌ بابای بچه ته

همون مردی که کار می کنه تا خرج شمارو بده

معصوم که نیست اشتباه کرده

فکر کردی شیطون بیکارع

خب دائم درتلاشه ادمازو گول بزنه

شما الان همسرشی باید کمکش کنی از دام شیطون بیاد بیزون

اما از راهش

احساسی برخورد نکن

وقتی همسزت انقدر هاته براش هات شو

ببخشید رک میگم

اما نیاز داری به این حرفا

تو سک س براش اه و ناله کن

پوزیشن مختلف

فقط رو تخت نباشه جاهای مختلف

لباسای قشنگ

ارایش ناز

براش قر بده

عشوه گرانه رفتار کن

لوندی کن

نذار از زنای تو فیلم کم بیاری تا اونا برای شوهرت لذت محسوب بشه

یکاری کن دیگه نیازی به دیدن اونا نداشته باشه

اما برای هزارمین بار میگم نذار بفهمه می دونی