2777
2789
عنوان

رولت دو رنگ و دسر عربی ماریا + عکس

23291 بازدید | 506 پست

سلام عزیزای من 

وای داشتم از دلتنگی میمردم 

خوبین ؟ اخه چقدر ماهین همه تون . خیلی دوستون دارم

خب بریم سر اصل مطلب😃

رولت دو رنگ 

تخم مرغ 4 عدد 

شکر 90 گرم 

ارد 90 گرم 

وانیل کمی 

بکینگ پودر نصف قاشق مرباخوری 

اب جوش سه قاشق 

شربت بار 3 قاشق

پودر کاکاعو یک قاشق 

.

زرده وانیل شربت بار اب جوش و ده دقیقه بزنید 

ارد و بکینگ پودرم الک و اضافه کنید 

سفیده رو حالا بزنید به مواد قبلی اضافه کنید 

حالا مواد و دو قسمت مساوی کنید

.

.

.

به پودر کاکائو یکم اب اضافه کنید بعد نصف مواد بریزید داخلش هم بزنید .

حالا هر کدوم از مایه ی رولت و تو قیف بدون ماسوره بریزید 

سرش و ببرید و به صورت اریب از مواد بریزید داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید .

فر رو هم از قبل با دمای 200 سانتی گراد داغ کنید 

.

.

بزارید طبقه وسط به مدت ده دقیقه .

حالا با همون کاغذ داغ داغ رول کنید یه پارچه تمیز نم دار دورش بپیچید و بزارید یخچال یک ساعت 

.

.

.

حالا از یخچال بیارید بیرون پارچه رو بردارید کاغذ و اروم ازش جدا کنید خامه کشی کنید دوباره یک ساعت بره تو یخچال بعد برش بدید و سرو کنید .

.

.

.

.

دسر عربی 

پودر کرم کارامل 1 بسته 

پودر نسکافه دو قاشق سر پر غذا خوری 

خامه 200 گرم 

یک بسته پتی بور 

شکرسه قاشق غذا خوری 

شیر یا اب دو لیوان 

پودر ژلاتین2 قاشق غذا خوری 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه مواد و غیر از خامه و پتی و بور باهم مخلوط روی حرارت بزارید تا یکدست بشه ولی نجوشه 

حالا حرارت و خاموش خامه و پتی بور و اضافه و بریزید تو مخلوط کن تا یکدست بشه بعد بریزید تو قالب چرب شده که از قبل تو فریزر گزاشتید 

مایه بریزید تو قالب و بزارید یک شب تو یخجال بمونه.من به یکمش پودر کاکائو اضافه کردم .

نوش جون 

.

.

.

.

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

چ عالی.چطور میتونم پستاتون را ذخیره کنم؟

یکساله درگیر مریضی طفل سه سالمه مم هرکاری هم میکنم صدام بالا نمیره به همه متوسل شدم میشه براش دعا کنید شفای همه مریضا.کاش تو هیچ خونه ای مریض نباشه اگرم هست بچه نباشه

آفرین ماریا جان.قرار بود پنیر پیتزا درست کنی چی شد

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
اونیکی ها نون خامه ای اونم میگی خامتو از قنادی آماده میگیری میشه درخواست دوستیم رو قبول کنی سوال داش ...

چشم عزیز .اره خامه قنادی منجمد میگیرم. من چون مصرفم بالاست پنج کیلویی و ده کیلویی میخرم .

عالیه عزیزم😍 فقط نمیشه تو ماهیتابه درست کرد؟

نشد نداره . تو تابه دو طرفه درست کن ولی مقدار مواد نصف اینی که گفتم بریز تا نازک دربیاد بپیچ دور کاغذ روغنی و بقیه ماجرا