2777
2789

آیا راسته ترکهای قشقایی فارس و شیرازی ها برای دخترانشون اصلا جهیزیه نمیدهند؟؟؟

آخه یکی از فامیلامون رفته خواستگاری یک ترک قشقایی شیرازی بهش گفتن جهیزیه که نمیدیم هیچی آقای داماد باید یک پولی هم به خانواده دختر بدهند تا جهیزیه آماده کنند؟؟ این دیگه چه رسمی است؟؟ اگه دروغه یا فقط رسم خانوادگی خودشون است بگید تا به اطلاع فامیلمون برسانم.آقا داماد را سرکیسه نکنند.آخه داماد قراردادی یک جایی کار میکنه با حقوق اداره کار.اصلا پولی نداره.میخاد برود وام 15 میلیونی  از  بانک مهر ایرانیان بگیرد بدهد خانواده عروس برای جهیزیه.دوست دارم بدانم.ممنون میشوم نظر بدید.

همیشه برای خودتان هدف داشته باشید زندگی بی هدف آخر عاقبت ندارد.اگر خدا بشما چیزی بیشتر از دیگران داد مغرور نشوید و طوری رفتار کنید که همیشه خیرتون به دیگران برسد و بی جهت درباره چیزی که نمی دانید قضاوت نکنید و مشکلات زندگی خودتان را پیش همه بازگو نکنید و مشورت از آدمای باتجربه بشنوید و همیشه عاشق پدر و مادر و خواهر برادر خودتان باشید بعد همسر و فرزند.چون کسی که خانواده اولش را فراموش کند خانواده دومش هم فراموش میکند.

بله من یه دوست داشتم ترک قشقایی بود جهیزیه نمیدن شیر بها و باشلق (اگه اشتباه نکنم)هم میگیرن😊

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

البته شیرازی ها جهیزیه میدنا فقط ترکای قشقایی برای دخترانشون انقدر ارزش قائلند که میگن دختر دسته گلمون به دنیا می ارزه دیگه جهیزیه چه صیغه ایه

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
اصلا  ربطی ب شیرازی بودن نداره  ما شیرازی اصلیم  داماد فقط تلویزیون و میز تلویزیون ...

عزیزم شیرازی ها نه ترکتی قشقایی که عمدتا مال استان فارس هستند و بیشتر در اباده و فیروز اباد ساکنند

من یه خاستگار تدک قشاقایی داشتم 😂😂😂البته من بیرون باهاش صحلت کردم کلا عادت دارم تا کامل اوکی نشه خونه راه نمدم.میگفت واسه خاستگاری حداقل سی نفر تا چهل پنج نفر میایم.دو تا بچه بیشتر نبودن ولی ایقد شلوع بودن میگفت هر هفته هم مهمون داریم 😕شعلش عالی بود همیپه چیش ولی منوبه خاطر این سلوع بازیا قبول نکردم