2777
2789
عنوان

ترکهای قشقایی و شیرازی ها بیان جواب بدهند؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5007 بازدید | 26 پست
البته شیرازی ها جهیزیه میدنا فقط ترکای قشقایی برای دخترانشون انقدر ارزش قائلند که میگن دختر دسته گلم ...

چه ربطی داره به دختر جهیزیه نمدن .خب عروس میخان بیارن پسرشون میخره در واقع فرقی نمکنه واسه خاتواده ای هم دختر دارن هم پسر 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من شيرازيم ولي از اين رسما نداريم اصلا، ولي از خود تركاي قشقايي اين رسمي كه ميگيد رو شنيدم

كاش زندگى از آخر به اول بود..پير به دنيا مى آمديم..آنگاه در رخ داد يك عشق جوان مى شديم..سپس كودكى معصوم مى شديم و در، نيمه شبى با نوازش هاى مادر آرام مى ميمرديم..🌸

من شیرازیم . کلی دوست از شیراز و شهر های دیگه استان فارس دارم،

رسم شیرازیا، با ترکای ابیوردی، قشقایی و لرهای نور ابادی فرق داره...

تقریبا همه شیرازی ها جهزیه میدن،

کل وسایل اشپزخونه، سرویس چوب و فرش.

تلویزیون و وسایل صوتی تصویری با پسره...

هر کب گفت فارسای شیرار جهیزیه نمیدن ، الکی گفته

بالای ۵۰ تا دوست و لشنا دارم که ازدواج کردن...

ولی ترک ها میدونم جهیزیه کمتر میدن،

البته دوست من با ترکا وصلت کرده میگه دختراشون جهزیه کامل کامل داشتن،

ولی هنوز در کل جهیزه زیادی نمیدن...

دوستم که مال روستاهای نور اباد بود، جهیزییه خیلی سبک دادن، و بیشترش پسر خرید ،

بعد شیربها هم گرفتن

درون من جهانیست... برای اداره آن هزاران راه امتحان کردم... و بهترین فرمانروای جهانم وجدانم است.. و چه کافیست... 
اصلا  ربطی ب شیرازی بودن نداره  ما شیرازی اصلیم  داماد فقط تلویزیون و میز تلویزیون ...

کاملا درسته

درون من جهانیست... برای اداره آن هزاران راه امتحان کردم... و بهترین فرمانروای جهانم وجدانم است.. و چه کافیست... 

کسی ناراحت نشده باشه.بخصوص ترکها و شیرازی های عزیز استان فارس.

من شیراز و شیرازی ها و ترک ها را خیلی دوست دارم.از شهر شیراز هم خیلی خوشم میاد.

مردمش که ترک که فارس که لر خوبن.فقط برای رسم رسوم پرسیدم.هر جایی رسمی دارند.همه خانواده ها مثل هم نیستند.ممکنه بین یک ترک با یک ترک دیگه فرق باشه تو رسم و رسوم.

ممنون

همیشه برای خودتان هدف داشته باشید زندگی بی هدف آخر عاقبت ندارد.اگر خدا بشما چیزی بیشتر از دیگران داد مغرور نشوید و طوری رفتار کنید که همیشه خیرتون به دیگران برسد و بی جهت درباره چیزی که نمی دانید قضاوت نکنید و مشکلات زندگی خودتان را پیش همه بازگو نکنید و مشورت از آدمای باتجربه بشنوید و همیشه عاشق پدر و مادر و خواهر برادر خودتان باشید بعد همسر و فرزند.چون کسی که خانواده اولش را فراموش کند خانواده دومش هم فراموش میکند.

ماازقشقایی های اصفهانیم

چندسالی میشه که دختراهم جهاز میبرن تقریبا نصف نصف مثلا داماد وسایل بزرگو میخره عروس خورده ریزها،معمولا توافق میکنن که هرطرف چیا بخره

شیربها هم والا من ندیدم کسی بگیره

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.

اخه با ١٥ تومن نميشه جهزيه وسائل ضروري خريد!

استان فارس خيلي بزرگ هست و خيلي هم رسم و رسوم داره

حتي همونها هم ممكنه رسم متفاوتي داشته باشند بنظرم نميتونيد بفهميد مگر اينكه تحقيق از فاميل همونا داشته باشيد!

مثلا دوست من برا يكي از شهرستانها بود ك رسم داشتن دخترشون عروس بشه ب غريبه جهيزيه بدن اما اگه خودشون عروس بگيرن جهيزيه رو بدن! ديوونه بودن

برا ازدواج با فاميل ي رسم داشتن برا غريبه ي رسم ديگه

برا عروس گرفتن ي رسم و دختر شوهر دادن رسم ديگه

خيلي پيچيده ست!

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

البته هنوزم هستن خانواده هایی که از نظر مالی ضعیف هستن و طبق رسم قدیم هیچ جهازی نمیدن. کلا به جیب پدر عروس بستگی داره

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.

ترک های قشقایی رسم ندارن کلا جهیریه بدن.تیکه های  بزرگ رو پسر میگیره ریزا مثل وسایل اشپزخونه رو دختر میگیره که بنا به شرایط بعضی دخترا مثلا وسایل اشپزخونه رو کامل تر میگیرن مثل چرخ گوشت وابمیوه گیری و....شیربها هم که دیگه الان تقریبا دیگه منسوخ شده نمیگیرن مهریه دختراشونم تقریبا بالاست ولی دخترای قشقایی واقعا بساز هستن خانواده دختر هم بعد ار ازدواج دخالت نمیکنن یعنی کلا زیاد خونه دختر رفت وامد نمیکنن

عزیزم شیرازی اصیل جهیزیه دختر میده ترک قشقایی جهزیه با پسره شیراز نشینن ولی شیرازی نیستن هرمسی توی شیراز زندگی کرد که نمیگن شیرازی من خودم شیرازیم همه جهیزیه ای خريدم اماشوهرم اینا رسمشون بود پسر هم وسیله بیاره فقط تلویزیون اورد 

وزن شروع: 2/10/97⬅️85😭9/10/97⬅️81/500   😊97/10/16⬅️80.5🙂 97/10/23⬅️79/5    هدف اول 65 هدف نهایی 55