2777
2789
عنوان

ترکهای قشقایی و شیرازی ها بیان جواب بدهند؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1554 بازدید | 57 پست
خانواده بابام شيرازي ان اونا ميگيرن پاسارگاده خونشون

خب اونا مال خود شیراز نیستن دیگه، فرق داره رسوماتشون

درون من جهانیست... برای اداره آن هزاران راه امتحان کردم... و بهترین فرمانروای جهانم وجدانم است.. و چه کافیست... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ۱۵ تومن میخوان سرکیسه کنن یعنی؟   عجب......  کاش رسم جهاز و سیسمونی و این چرندیات برد ...

واقعا.من چون همه جهیزیه رو خودم گرفتم نمیخوام سیسمونیو از خونواده م بگیرم.حداقل بزرگا رو

چه رسمیه؟همین که فامیل میان جهیزیه رو ببینن؟آره منم نگرفتم بر خلاف نظر خونواده شوهرم.اونام یکم ناراح ...

آره همین ما هم نداشتیم ولی چنتا از فامیلای مادر شوهرم گرفتن خدا رو شکر خانواده شوهرم تو این فازا نبودن

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین
نه دیگه این رسما واسه خیلیا ور افتاده کسی شیر بها نمیگیره مال قدیما بوده

اره میدونم. حتی دیگه توی خیلی جاهام که رسم بوده ، الان ور افتاده

درون من جهانیست... برای اداره آن هزاران راه امتحان کردم... و بهترین فرمانروای جهانم وجدانم است.. و چه کافیست... 
اره میدونم. حتی دیگه توی خیلی جاهام که رسم بوده ، الان ور افتاده

آره دقیقا دیگه تقریبا همه جا رسومات یکی شده

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین

کسی ناراحت نشده باشه.بخصوص ترکها و شیرازی های عزیز استان فارس.

من شیراز و شیرازی ها و ترک ها را خیلی دوست دارم.از شهر شیراز هم خیلی خوشم میاد.

مردمش که ترک که فارس که لر خوبن.فقط برای رسم رسوم پرسیدم.هر جایی رسمی دارند.همه خانواده ها مثل هم نیستند.ممکنه بین یک ترک با یک ترک دیگه فرق باشه تو رسم و رسوم.

ممنون

همیشه برای خودتان هدف داشته باشید زندگی بی هدف آخر عاقبت ندارد.اگر خدا بشما چیزی بیشتر از دیگران داد مغرور نشوید و طوری رفتار کنید که همیشه خیرتون به دیگران برسد و بی جهت درباره چیزی که نمی دانید قضاوت نکنید و مشکلات زندگی خودتان را پیش همه بازگو نکنید و مشورت از آدمای باتجربه بشنوید و همیشه عاشق پدر و مادر و خواهر برادر خودتان باشید بعد همسر و فرزند.چون کسی که خانواده اولش را فراموش کند خانواده دومش هم فراموش میکند.
واقعا.من چون همه جهیزیه رو خودم گرفتم نمیخوام سیسمونیو از خونواده م بگیرم.حداقل بزرگا رو

خدا خیرتون بده

تو این وضعیت اقتصادی آدم دلش برای پدر مادرش میسوزه واقعا 

ممکن است که من منکر چیزی باشم؛ ولی لزومی نمی بینم که آن را به لجن بکشم یا حق اعتقاد به آن را از دیگران سلب کنم. (کالیگولا - آلبر کامو)
عکس پروفایلت خیلی اشنا میزنه 

جوی از ردولوته  

کیپاپری؟

ممکن است که من منکر چیزی باشم؛ ولی لزومی نمی بینم که آن را به لجن بکشم یا حق اعتقاد به آن را از دیگران سلب کنم. (کالیگولا - آلبر کامو)

ماترک قشقایی هستیم ساکن شیراز....

جهیزیه هم اصلااااا نمیدن به دختر

اون مبلغ روهم بهش میگن شیربها

بعضی از مادر ها یه مقدار پول میگیرن به عنوان شیربها یعنی پول شیری که دادن به دخترشون ولی باهمون پول برای عروس طلا میخرن

شيرازي ها جهاز ميدن اما شيربها هم ميگيرن 

شيراز شيربها نميگيرن پناه برخدا من شيرازيم همه جهيزيه بابام خريدن فقط تي وي وميزش شوهرم خريد ترك هاي استان فارس پسر چهيزبه ميخره 

وزن اوليه٥٩.٧٠٠😕هدف اول٥٥🤓هدف دوم٥٠ 😎من ميتوانم💪