آیا راسته ترکهای قشقایی فارس و شیرازی ها برای دخترانشون اصلا جهیزیه نمیدهند؟؟؟
آخه یکی از فامیلامون رفته خواستگاری یک ترک قشقایی شیرازی بهش گفتن جهیزیه که نمیدیم هیچی آقای داماد باید یک پولی هم به خانواده دختر بدهند تا جهیزیه آماده کنند؟؟ این دیگه چه رسمی است؟؟ اگه دروغه یا فقط رسم خانوادگی خودشون است بگید تا به اطلاع فامیلمون برسانم.آقا داماد را سرکیسه نکنند.آخه داماد قراردادی یک جایی کار میکنه با حقوق اداره کار.اصلا پولی نداره.میخاد برود وام 15 میلیونی از بانک مهر ایرانیان بگیرد بدهد خانواده عروس برای جهیزیه.ترکهای آذری آیا این رسم قشقایی ها را دارند؟؟میخواهم بدانم.ممنون میشوم نظر بدید.همه نظرها را میخوانم.
همیشه برای خودتان هدف داشته باشید زندگی بی هدف آخر عاقبت ندارد.اگر خدا بشما چیزی بیشتر از دیگران داد مغرور نشوید و طوری رفتار کنید که همیشه خیرتون به دیگران برسد و بی جهت درباره چیزی که نمی دانید قضاوت نکنید و مشکلات زندگی خودتان را پیش همه بازگو نکنید و مشورت از آدمای باتجربه بشنوید و همیشه عاشق پدر و مادر و خواهر برادر خودتان باشید بعد همسر و فرزند.چون کسی که خانواده اولش را فراموش کند خانواده دومش هم فراموش میکند.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کسی ناراحت نشده باشه.بخصوص ترکها و شیرازی های عزیز استان فارس.
من شیراز و شیرازی ها و ترک ها را خیلی دوست دارم.از شهر شیراز هم خیلی خوشم میاد.
مردمش که ترک که فارس که لر خوبن.فقط برای رسم رسوم پرسیدم.هر جایی رسمی دارند.همه خانواده ها مثل هم نیستند.ممکنه بین یک ترک با یک ترک دیگه فرق باشه تو رسم و رسوم.
ممنون
همیشه برای خودتان هدف داشته باشید زندگی بی هدف آخر عاقبت ندارد.اگر خدا بشما چیزی بیشتر از دیگران داد مغرور نشوید و طوری رفتار کنید که همیشه خیرتون به دیگران برسد و بی جهت درباره چیزی که نمی دانید قضاوت نکنید و مشکلات زندگی خودتان را پیش همه بازگو نکنید و مشورت از آدمای باتجربه بشنوید و همیشه عاشق پدر و مادر و خواهر برادر خودتان باشید بعد همسر و فرزند.چون کسی که خانواده اولش را فراموش کند خانواده دومش هم فراموش میکند.