2777
2789
عنوان

جذب بچه توسط مادرشوهر

664 بازدید | 39 پست

من با مادر شوهرم تو ساختمانیم کلا از وقتی بچه دار شدم روی آرامشو ندیدم از نوزادی اومد بچه رو برد خونش روز 10 بار اومد خونمون و من واقعا اذیت میشدم به شوهرم میگفتم دعوا راه میداخت که ما اینطوری دوست داریم باشیم . الانم که بچم دو ساله شده دیگه کلا میخواد بالا باشه و باید با گریه بیارمش خونمون . اونا هم شاکی میشن که بچه میخواد پیش ما باشه چرا نمیذاری بمونه؟

نمیدونم چکار کنم واقعا آزار میبینم از این وضع. دیشب داشتن با برادر شوهرم میرفتن رستوران تا حدود ساعت 11 شب میگفتن چرا نمیذاری بچه رو ببریم ؟ گفتم آخه کوچیکه بدون مادر نمیشه جایی بره. باز ناراحت شدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه تو به هیچ وجه بدون خودت پیش کسی نذار والسلام

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

دختر یا پسر؟ وضع منم همینه،تازه عمه اش هم بیاد میاد میبرش،اگه دختر بود نمیذاشتم، اما شوهرمو می‌فرستم بره دنبالش اونم الکی میگه جیش کرده یا میریم بیرون میارش

هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕

اینجوزی بچه دوتربیتی میشه منم شرایطم مث تو بود با مادر شوهرم 5سال همسایه بودیم الان  سه سال هس که از هم دوریم ولی باز پسرم مادر شوهرمو دوس داره همش میخاد اونحا باشه  

الهم صلی علی محمد وال محمد
نمیدونم چکار کنم واقعا آزار میبینم از این وضع. دیشب داشتن با برادر شوهرم میرفتن رستوران تا حدود ساعت ...

من بچه ندارم ولی فکر کنم اگه بچه بیارم از خدام باشه همش خونه اونا باشه من و شوهرمم به زندگی دونفرمون برسیم😍

تیکر تولد همسرمه دوستای گلم