2777
2789
عنوان

جذب بچه توسط مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 39 پست

تورو خدا خانومایی که مشکل استارتر رو دارید تاپیک هیس دخترا فریاد نمیزنن رو بخونید

حتی یه عمه بوده به برادر زاده اش تو خلوت دست میزده

خانوما کوتاه نیایید نذارید بچتون پیش کسی بمونه چه دختر چه پسر

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من هم اینطوری بود فقط برای شیر خوردن میومد سمتم .. نگران نباش هرچی بیشتر حساسیت نشان بدی .بچه بیشتر کشیده میشه سمت اونها . حالا دخترم 13 سالشه اصلا سمت خانواده شوهرم نمیره

قربان وفای سگ ♥️

بچه دو تربیتی میشه و حرف شنوی از مادر براش کمرنگ می شه من برادرشوهرم اکثرا پیش مادربزرگش بود الان  بزرگ شده اصلا با مادرش کنار نمیاد

برای سلامتی و موفقیت فرزند خودتون و فرزند من یه صلوات بفرستین ممنون
آره دیگه اینجوری بچه تربیتشم بد میشه

منم اگه بچه دار بشم همینه...پدر شوهرم گفت تو فقط بدنیا بیار ما برات بزرگش میکنیم...البته من موافقم اگه یکی مثل شوهرم بتونه تربیت کنه برام عالی میشه

یکاری کن بچت جذبت شه ! عصرا ببرش پارک یا خونه مامانت صبح ها سرو صدا نکن بیدار شه بره اونجا شبام خامو ...

هر کاری بگی کردم چون مادر شوهرم مدلش اینطوریه که میخواد کله بچه ها سمتش باشن همه نوه ها خونشن . هر کاری هم کنن هیچی نمیگه بهشون . بچه منم به هوای اون بچه ها اونجا رو میخواد

بچه دوساله هنوز زودشه برای جدایی از مادر

تازه شما میگی قبلشم میبرده

هروقت خواستن ببرن شما هم با بچه برو یه 5دقیقه بشین هروقت داری برمیگردی باخودت بچه رو بیار

هروقت خواستن ببرن همین کاروکن اگه هم یه موقع کار داشتی بگو مادرجون الان کار دارم یه نیم ساعت دیگه با خودم میارمش اینطوری کم کم عادت میکنن بدون شما دیگه بچه رو نبرن

گاهی اوقات آدم دلش یک آشپزخانه آرام،یک لیوان چای ومادرش را میخواهد
استارتر واقعا حق داری  اینجوری که گفتی .خیلی سخته ..روز به روزم بیشتر وابسته شون میشه...

واقعا داغون شدم نه راه پس دارم نه راه پیش مثل تیم میمونن حرفیم بزنی همشون باهات لج میشن. از اون ورم خونه انقد گرون شده که امکان جدا شدن نیست.اول که خواستم ازدواج کنم گفتن ما به کسی کاری نداریم سرمون تو لاک خودمونه حالا اینجوری

بچه دوساله هنوز زودشه برای جدایی از مادر تازه شما میگی قبلشم میبرده هروقت خواستن ببرن شما هم با بچ ...

اویل که حرف گوش نمیکردن میبردن از وقتیم که بچه هوش و حواسش جمع شد دیگه به راحتی با من برنمیگردی جیغ و داد میزنه که من نمیام

من واقعا و عمیقا درکت میکنم.منم تا سه سالگی پسرم با مادرشوهرمینا تو یه ساختمون بودیم.خانواده شوهر من از نوزادی بدون اجازه(مثلا من حموم بودم)برمیداشتن پسرمو میبردن اینور و اون ور.کلا دیگه پسرم شده بود بچه اونا،اونا بدتر وابسته بودن،الان یک و نیم ساله اومدیم خونه خودمون،اوایل اسباب کشی،یعنی شش ماه اولش پسرمو میومدن دنبالش میبردن سه روز سه روز نگه میداشتن.الان خیلی بهتر شده،من کلاس ثبت نامش کردم طرف خودمون،باهاش بازی میکنم خیلی،

هر آنچه که مرا نکشد ،قویترم میدارد.
اویل که حرف گوش نمیکردن میبردن از وقتیم که بچه هوش و حواسش جمع شد دیگه به راحتی با من برنمیگردی جیغ ...

عزیزم اگه روی تربیت بچت تأثیر منفی داره باید محکم وایستی 

نگران نباش عادت بچه ها رو میشه زود تغییر داد 

بذار چندبار گریه کنه اشکالی نداره بعدش عادت میکنه باشما بیاد خونه

گاهی اوقات آدم دلش یک آشپزخانه آرام،یک لیوان چای ومادرش را میخواهد
من واقعا و عمیقا درکت میکنم.منم تا سه سالگی پسرم با مادرشوهرمینا تو یه ساختمون بودیم.خانواده شوهر من ...

چجوری طاقت آوردی . میمودن دنبالش میذاشتی ببرنش؟ باهاشون دعوات نشد؟

واقعا داغون شدم نه راه پس دارم نه راه پیش مثل تیم میمونن حرفیم بزنی همشون باهات لج میشن. از اون ورم ...

عزیزم یه راه حل پیدا کن کمتر بره..شوهرت پشتت باشه بهش بگو اصلا من دوست ندارم بچمون زیاد بره اونجا..اگه دوتایی بتونین میشه.ولی اگه فقط شما حساس باشین همش میگن تقصیر مامانشه نمیذاره .بیاد..همین که تو یه ساختمونین کارت سخته