من کمتر از یه ماه دیگه سزارین میکنم . اضافه وزن ندارم. کلا ۱۰ کیلو چاق شدم که اونم فقط شکممه. چندان معلوم نیس بارداریم یا نهایتا میگن میخوره ۶ ماهت باشه. فعالیتم هم زیاده. کارامو به خاطر بارداریم تعطیل نکردم اما الان که ماه آخرمه با اینکه اروم کار میکنم ولی نفسم میگیره. بعضی وقتا با اینکه دراز کشیدم اما قلبم میاد تو دهنم. به نظرتون طبیعیه؟
من حتی بخاطرتنگی نفس نمیتونم کارای عادی خونم وانجام بدم چه برسه که کارهم بکنم .من کلش هفت کیلواضاف وزن پیداکردم که الان پنجاه و نه شدم اینا طبیعیه .سعی کن فعالیت روکم کنی خودت خسته نکن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من پنج ماه ویارداشتم اونم بدترین نوع ویارکه حتی بوی نون هم حالم وبدمیکردفقط ازگشنگی دراز میکشیدم وتوان نداشتم روپاهام واستم.هفته ی سی یک کیلووهفتصدبود.دیگه نرفتم سونو تا حالا.توچی
من پنج ماه ویارداشتم اونم بدترین نوع ویارکه حتی بوی نون هم حالم وبدمیکردفقط ازگشنگی دراز میکشیدم وت ...
چه خوب من هفته ۲۹ رفتم یک و ۴۰۰ بود وزنش. مگه دیگه نیاز نیس به سونو؟ بچه من بریچه. فک کنم دکترم سونو هم میخواد بنویسه این سری که رفتم. دعا کن بچه منم بی عیب و نقص و سالم و صالح باشه.