2777
2789

عجیبترین مرگ هارو میگم 

اخه هم حالمو بد میکرد هم میشستم خودمو قانع میکردم که برم بخونم از فضولیم 

ولی الان واقعا خوشحالمذکه ترکیده 

اخه خیلی وحشتناک بود بعضی هاشون انقدر الکی بود ادم از ساده ترین اتفاقاتش توی روز میترسید 

یاد فیلم مقصد نهایی می افتم

نه دامی است نه زنجیر همه بسته چراییم؟؟؟؟؟

من اصن نرفتم اگ‌میرفتم تا چندین مدت ذهنم مشغول بود و اشفته

ما باید حقیقت را می‌گفتیم.و حقیقت این بود: «نه، اصلاً حالم خوب نیست.»اما هیچکس نمی‌دانست چطور با شنیدن این حقیقت کنار بیاید، بنابراین ما راه‌های دیگری برای بیان آن پیدا کردیم...و از هر جایگزین دیگری استفاده کردیم: موادمخدر، مشروبات الکلی، مواد غذایی، پول، بازوهای‌مان، بدن‌های دیگر. ما به حقیقت خود، به جای صحبت کردن از خود غیرواقعی‌مان، عمل کردیم و گند همه‌چیز درآمد!اما ما فقط می‌خواستیم صادق باشیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه هر ۶۰ صفحه اشو خوندم بنظرم از دید کسب تجربه بخونی جالبه اما مقصد نهایی دیگه خیلی خشن اش کرده

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

چرا باید بترسید؟

مرگ برای همه اس،ترسیدن و نخوندنشم فقط پاک کردن صورت مساله اس!

اتفاقا شاید بعضیاش بدرد بقیه میخورد و عبرت میگرفتن

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 

عه تازه میخواستم بخونمش😭

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

به نظر من  خوب بود .و با خوندنش برعکس همه آروم شدم چون جدیدا داداشم و از دست دادم به این نتیجه رسیدم واقعا وقتی قراره بمیری شاید دیگه دلیل نخواد عمرت تا همین جا و همین لحظه بوده

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر

چیز ترسناک توش ندیدم، تا چند ص اولو خوندم،خیلی از مرگها رو این شکلی دیدم

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

منکه هر ۶۰ صفحه اشو خوندم بنظرم از دید کسب تجربه بخونی جالبه اما مقصد نهایی دیگه خیلی خشن اش کرده

دقیقا تجربه های خیلی خوبی بود

ک همه ی مقدار محتاط تر عمل کنیم

مثلا سر سفره حرف زدن یا خندین باعث مرگ کسی شده بود ک گوشزد میکرد موقع غذا خوردن مراقب باشیم و سکوت کنیم  

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...

میشستم خودمو قانع میکردم که بخونم میگفتم برم بخونم که هم تجربه باشه هم بدونم گاهی چقدر ساده میشه رفت و ادم از یه ثانیه بعدش خبر نداره منتها واقعا حالم بد میشد و شده من چهار صفخشو بیشتر نخوندم

نه دامی است نه زنجیر همه بسته چراییم؟؟؟؟؟

😐بهش ک فکر میکنم یادم ک میفته قلبم تند میزنه 

من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩  ..............وزن اولیه81.200  👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58