پر از انرژى منفى بود من نخوندم شما هم نخونى بهتره انرژى منفى مياد تو زندگيت
مربى بدنسازى بين المللى / 2 کیلو افزايش وزن - ٨ كيلو كاهش وزن - در ماه (اصولى و سالم).و ناگهان در يك بعد از ظهر زمستانى وقتى كنارم آرام خوابيده بودى به ياد آوردم روزهاى رفتنت را، انگار درد مشت هايى كه آن روزها به ديوار مى زدم را تازه حس كردم، به تو نگاه كردم و به دستهايم... (متن واقعيه كپى نشه 🌹)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من که دیشب تو یه عروسی بودم که بابای عروس وسط عروسی مرد به خدا حالم انقدر گرفتس که نگو یعنی فکر کنم تا یک ماه وضعم همینه
از یاد برده ای و از یاد برده ام تو را افسوس که رفته ای و از دست داده ام تورا ای آرزوی من تو کجایی و من کجا باور نمی کنم که نمی بینمت تورا گاهی به یاد تو و چشم بی شرم تو دمی از خود برون شوم و خواهمت تو را اشکم روان شود وبغض می کشد وقتی که یاد آوردم رفتن تو را لعنت بر این جفای زمانه و تقدیر روزگار آزرده میکندم هوس دیدن تو را
مبخواستم ببینم ادم بدا اونایی که زندگی یه نفرو خراب کردن چه جوری مردن؟
یکی بود پسره با زنش میرن مادر پسره رو تو بیابون بیهوش میکنن..پیرزنه ی راننده تو بیابون میبینه زنده پیداش میکنه میاره.ولی عروسه با شوهرش تو جاده تصادف میکنن میمیرن