2777
2789
آدمای این سایت معلوم نیست چه مرگشونه تاپیک شادی مثل مال هارلی رم گزارش میزنن میبندن،مرگ ودردم گزارش ...

والا فقط دست به گزارش ان مسئولای سایتم بدون دقت از دم حذف میکنن

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه مورد رو دیدم خانمه زن دوم شده بود یواشکی دوسال با آقاهه بود حامله شد بعد آقاهه ولش کرد با بدبختی داره زندگی میکنه مریض شده نمیتونه راه بره 

خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت
همسرت دیگه چرا نخونده کابوس ببینه?!!!!!

نمیدونم من کلا سطح انرژیم بالاست منتقل میکنم به بقیه.ولی کاری ندارم اونایی که گزارش میزنن دیگه خیلی ...هستن.من ۱ساله اینجام کلا شاید دوسه تا تاپیک گزارش زدم ولی حب بعضیا فرت فرت گزارش😐😐😐😐

لطفا برای شفای مادرم👵یک حمد بخونید سپاس  
بچه ها اگه کسی دیده تاوان دادنو تعریف کنه 

ی زن بدذات و پست تو فامیلمونه همه ازش میترسیدن.مث جادوگر بود هرجا میرسید اشوب ب پا میکرد.ابروهمه رو بردا بود ب شوهرم خیانت میکرد.شوهرش بزور تحملش میکرد.تمام با جادو جنبل شوهره رو تو خونه نگه داشته بود.مزاحم  مردای فامیل میشد.ی مرد متاهل بود ی کم خوش قیافه بود.بهش زنگ میزد ناشناس پیشنهاد میداد زنت رو طلاف بده منو بگیر.حالا خودشم متاهل..گند زیاد بالا اورده بود.خونه و زندگی شوهرش هم بنام زده بود.دوتا بچه بزرگم داشت.تا ابنکه بحث طلاقش شد شوهره میخاس ازش طلاق بگیره ابرو براش نزاشته بود.نمیدونم با چ ترفندی خونه و ماشین ازش میگیره بعد ک برگردوند طلاقش میده .هنوز مهر طلاق خشک نشده واسش ی زن جوون و خوشگل پیدا کردن....وای ک زنه بدون هیچی طلاق میگیره بچهاش هم برمیداره حالا ک فهمیده میخاد زن بگیره داره میتررکه.حال روحی روانیش بهم ربخته تو خونشون جیغ میکشه..همه میترسم مراسم عروسیش خراب شه.ولی بد تاوان پس داد.جقش بود

د ِ بیا ،،،،😕 فرداست که مد شه  توگزارشا بنویسن همسرم نخونده ولی تله پاتی شده ناراحته تاث ...

😃😃😃😃نه من که کلا گزارش زدن مخالفم مگر استارتر فحاشی کنه..یا خود استارتر درخواست گزارش زدن بگه

لطفا برای شفای مادرم👵یک حمد بخونید سپاس  
ی زن بدذات و پست تو فامیلمونه همه ازش میترسیدن.مث جادوگر بود هرجا میرسید اشوب ب پا میکرد.ابروهمه رو ...

دقیقا شبیه مورد منه خدا کنه منم اون روزو ببینم 

خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت