2777
2789
عنوان

به طرز معجزه آسایی دارم خوب میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 200827 بازدید | 154 پست
من اگزما دارم و دقیقا دو ساله درگیرشم و شدیدا ناامید شدم دیگه مخصوصا تو این ی هفته، با این وجود ک هم ...

امیدوارم همیشه خوب باشی و حس امروز منو به زودی تجربه کنی

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اگزما دارم و دقیقا دو ساله درگیرشم و شدیدا ناامید شدم دیگه مخصوصا تو این ی هفته، با این وجود ک هم ...

عزیزم منم دقیقا دستام اگزما شدید دستام وحشتناک یعنی همش باید دستکش دستم میبود برا پیاز و سیب زمینی وسبزی پاک کردن بگیر تا پوست پرتغال هم با دستکش خیلی وحشتناک بود و با بچه های کوچک و دکترای زیادی رفتم و اصلا نتیجه نگرفتم و در آخر با طب اسلامی آیه تبری زیان  یک هفته ایی خوب شدم گفت هر مشکل پوستی فقط از کبد هست که دکترای شیمیایی تشخیص نمیدن مطمین باش خوب میشی

وزن فعلی ۹۶  هدف اول ۸۹  وزن هدف اخر۷۴  قد ۱۶۶  من مطمینم با صبر و تلاش به هدفم میرم
هزینه اش چقدر شد کلا؟

۲۸ تومن ویزیت و ۵۳ تومن هم دارو ها

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر

کاش میگفتی دکترت رو عزیزم 

توامروزانجام خواهی پذیرفت،زیراامروز روز تکمیل وکمال است.ومن برای روزی چنین عالی تمام عیار، خدا را شکر میکنم،امروز معجزه پس از معجزه خواهد امدوشگفتیها لحظه ای باز نخواهد ایستاد.
عزیزم من قم زندگی میکنم، اسم دکترت چیه؟ تبلیغ واسه چی؟ بگو هر کس خواست میره پیشش،،،

باشه گلم دکتر مژده پور حسینی

آدرس و شمارش رو هم الان میزارم

۰۹۳۵۵۵۰۷۸۵۴

این شماره منشیشه

منتها فقط و فقط باید پیامک بدین بهش برای نوبت دهی

تماس بگیرین جواب نمیده

شماره مطب رو ندارم توی نت بگردین پیدا میشه

روزهای زوج میشه دکتر

چه چیزایی بهت داد؟

یک دارویی داد بنام مرکب ۱ گفت پاکسازی کبد و یکی دیگه هم سودا بر چون سودا ی خون زیاد میشه و گاهی زیر پوست جمع میشه و با اگزما خودشو نشون میده همین یک هفته ایی خوب شدم

وزن فعلی ۹۶  هدف اول ۸۹  وزن هدف اخر۷۴  قد ۱۶۶  من مطمینم با صبر و تلاش به هدفم میرم
خب میشه خصوصی بهم بگی عزیزم

عزیزم تو صفحه سه گفتم بخون