2777
2789
عنوان

به طرز معجزه آسایی دارم خوب میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 200827 بازدید | 154 پست
اسم دارویی که بهم داد پودر زنان بود یا پودر سلامت هم بهش میگفتن که باید با کمی آب مخلوط میکردم و قرص ...

گیاه مازو رو تعریفش رو شنیده بودم ولی تابحال کسی استفاده نکرده بود چه خوب که خوب شدی خدا رو شکر یک تجربه خوب  

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اگزما دارم و دقیقا دو ساله درگیرشم و شدیدا ناامید شدم دیگه مخصوصا تو این ی هفته، با این وجود ک هم مریضیم فرق میکنه و هم درمانش،ولی وارد تاپیکت شدم ی حس خوبی بهم دست داد،مرسی 

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید

من خیلی مشکلات دیگه دارم مثل تنبلی تخمدان و تخمدان کیست ساز و افسردگی و کم کاری تیرویید

بهم گفت سودای خونم بالاست 

چن تا جوشونده بهم داد که دارم هر روز میخورم و روز سیزدهم نوبت پاکسازیه

با یه مسهل قوی همش از خونم میره بیرون

این داروی واژینال که گفتم یه جا باهم چن تا بیماری رو میبره بیرون از بدم مثل کیست و فیبروم و عفونت و امثال اینا

منتها برای اینکه علتش از ریشه درمان شه که دوباره سر و کله شون پیدا نشه باید مزاج بدن تعدیل شه

خانما طب سنتی شفاست

اگه متخصصتون کار بلد باشه و اعتقاد داشته باشین جواب میگیرین

ایشالا همه تنشون سالم باشه

سوال دارین بگین

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر
دکترت کیه به منم معرفی کن.

عزیزم میترسم بگم بقیه بگن تبلیغ میکنی

اگه دوس داری توی خصوصی میگم بهت

منتها من توی قم زندگی میکنم

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر
من خیلی مشکلات دیگه دارم مثل تنبلی تخمدان و تخمدان کیست ساز و افسردگی و کم کاری تیرویید بهم گفت سود ...

ادرس دکتر و اسمشو بگو لطفا.کدوم شهری

صبر،اوج احترام به حکمت خداست 🌱
کدوم شهری

قمم عزیزم

ادرس دکتر و اسمشو بگو لطفا.کدوم شهری

عزیزم اسم دکترو بگم میگن تبلیغ کردم

عزیزم میترسم بگم بقیه بگن تبلیغ میکنی اگه دوس داری توی خصوصی میگم بهت منتها من توی قم زندگی میکنم

عزیزم من قم زندگی میکنم، اسم دکترت چیه؟ تبلیغ واسه چی؟ بگو هر کس خواست میره پیشش،،،