2777
2789
عنوان

بچم همش ميگه بريم بيرون...

| مشاهده متن کامل بحث + 2887 بازدید | 30 پست
پارک نزدیکت نیست؟! یه وسیله بازی براش بگیر پلی استیشن حالا اگه میخوای کرون هم نشه پلی استیشن ۱ ...

يک سالو هشت ماهشه ب نظرت با پلى استيشن بازى ميکنه؟

تنهايي خيلى باارزشه   چون خالى از آدماى بى ارزشه      
با همسايمون کمى برو بياداريم بچه اون دختره بااون هم خيلى راه نمياد

ما کسی نیست البته دختر خواهرشوهرم هست ولی همش حرص پسرمو درمیاره منم نزاشتم بره دیگه

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مولتی ویتامین بهش بده اینقد سرما نمیخوره...ببرش تو کوچه یا خیابونتون یه دور بزن

والا ميبرم ولى هرروز که نميشه حودشم بيرون که مياد خيلى شلوغ ميشه دستموهم نميگيره فقط ميدوعه

ما کسی نیست البته دختر خواهرشوهرم هست ولی همش حرص پسرمو درمیاره منم نزاشتم بره دیگه

دقيقأپسرمنم با پسرعموش فقط لج ميکنه

دقيقأپسرمنم با پسرعموش فقط لج ميکنه

کجایی شما؟

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
اروميه

اووه خیلی دوریم کاش نزدیک بودیم بچه هامون دوس میشدن

يک سالو هشت ماهشه ب نظرت با پلى استيشن بازى ميکنه؟

اره 

من بچه خواهرمم پسره اونم این مشکلو داریم ک تو خونه بند نمیشه البته اون مهدم میره تو خونه هم اصولا کسی کنارش نیست

من و داییش ( داییش خیلی اهل گیمه و کلا همه دستگاهی داره ) تست کردیم دیدیم مثلا پلی استیشن بازی نمیکنه وی بازی میکنه 

سلییقه ای با بازی های مختلف مثلاپلی استیشن بازی میکنه 

و ما دستگاهی براش گرفتیم ک خودش توش فعالیت کنه ک هم تحرک داشتت باشه هم حوصلش سر نره

الان وی از ایکس باکس ارزون تره و خوب دوربین و بازی های حرکتی داره مثلا تنیس یا اسکی یا بوکس

خودت بزین کدوم مناسبشه بازیشو‌ بخ  اما اگه کسی اطرافت هست ک دستگاه داره یبار امتحان کن 

یادم تورو فراموش..
اره  من بچه خواهرمم پسره اونم این مشکلو داریم ک تو خونه بند نمیشه البته اون مهدم میره تو خونه ...

مرسى ازراهنمايت فردا پى گيرميشم  

کاااااش.پسرت چندسالشه

۲هفته دیگه۲ساله میشه

إإ ؟پسرمنم اسفند ماه دوسالش ميشه

خدا حفظش کنه ۳ماه از پسرم کوچیک تره

مرسى ازراهنمايت فردا پى گيرميشم    

ببرش خانه اسباب بازی

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت