2777
2789
عنوان

دلم امشب آروووومه..خدایا شکرت

296 بازدید | 29 پست

خیلی استرس داشتم واسه اقدام کاشت ...ولی با خوندن تاپیک های خوب حالم خیلی خوب شده..ذوق زیادی واسه هرچه زودتر انتقال دارم...واسم دعا کنید دوستان💔😊

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکررررر. انشالله همیشه شاد و آروم باشی و به خواسته دلت برسی😊 

ممنونم عزیزممممم...همچنین شما❤

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰

روحیه خیلی موثره

انشالله خبرهای خوب بشنوی و مامان بشی😍

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
انشاالله به سلامتی،منم ماه اینده میکرو انجام میدم،تخمک کشی سخته؟؟یه کم از مراحلش میگی

اگه هایپر بشید یه کم سختی داره

اگه‌نه که دردش با شیاف حل میشه

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
انشاالله به سلامتی،منم ماه اینده میکرو انجام میدم،تخمک کشی سخته؟؟یه کم از مراحلش میگی

نه سخت نیست یخرده امپول دور نافش درد داره یه کوچولوهااااا...اول که ازمایش از هردوتون میگیرن...بعدش شاید بهت بگن عکس رنگی هم بگیر..چند روز بعد پریدیت میری سونو واژینال بهت دارو امپول میدن استفاده میکنی..انشااالله میری برای تخمک کشی...بعدم جنین وتو ازمایشگاه تشکیل میدن و بهت انتقال میدن همین😊.ـکدوم مرکز میرید؟؟؟

روحیه خیلی موثره انشالله خبرهای خوب بشنوی و مامان بشی😍

قربونت برم ممنونم