2777
2789

پسر منم دوسالشه اما خس میکنم خ زوده گناه داره

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسال زوده...من دخترمو دو سال و دوماهش بود گرفتم خیلییم اذیت نشدم اما تا یک ماه پیش که سه سال و نیمش بود شبا بایدددد پوشک میکردمش الانم اگه دو سه بار نبرمش حتما تا صب جیش میکنه.چندنفربهم گفتن چون بهش فشار آوردی و زود از پوشک‌گرفتیش اینطوریه...بچه ای آماده از پوشک گرفتنه که شب تا صب پوشکش خشک بمونه

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

عزیزم دو سال زوده بزار چند ماه دیگه ،هر نیم ساعت ببرش دستشویی بعد اب ولرم روی مثانش بریز شیر ابم کمی باز بزار تا ادرار کنه شورت اموزشی کن پاش اول شبا پوشکش کن بعد مدتی که یاد گرفت شبا هم بیدارش کن ببرش دستشویی مثلا هر چند ساعت ولی اگه دیدی زوده اذیتش نکن اثرات روحی بدی روی بچه میزاره حتما بعد جیش کردن تو دستشویی بهش یه جایزه کوچیک بده تا تشویق بشه 

ن یکماهه علافم پوشک گرفتن پسرمم اصلا همکاری نمیکنه تازه‌دیگه اصلا نمیزاره پوشکش کنم خودش باز میکنه تو خونه زندانی شدم نمیتونم برم جایی

بعضی ها خیلی فقیرند..تنها دارایی شان پول است...
عزیزم دو سال زوده بزار چند ماه دیگه ،هر نیم ساعت ببرش دستشویی بعد اب ولرم روی مثانش بریز شیر ابم کمی ...

دوسال زوده؟

والا تا حالا چند نفر بهم گفتن بچمونو یه سالگی گرفتیم من خیلی اعصابم خورد شده

دوسال زوده؟ والا تا حالا چند نفر بهم گفتن بچمونو یه سالگی گرفتیم من خیلی اعصابم خورد شده

بیخود گفتن

والله از وقتی پوشک گرون شده،بچه رو هر چی زودتر از پوشک بگیری شده کلاس،شده زرنگ بودن مادر،شده مادر بلد و حرفه ای

ول کن این چرندیات رو

بابا بچه باید اسفنکترهاش تکمیل بشه

به بچه فشار نیار به هیچ وجه

حنی اگه با فشار راه بیاد و یاد بگیره آسیب به یه جای دیگه ش میزنه،آسیب روحی میبینه

اصلا حالیش میشه پوشکش کثیفه یا نه،بدش میاد؟

کلا اگه درکی از پوشک و دستشویی نداره براش زوده عزیزم زود

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

اول ازهمه بایدبچه هم تواناییشو داشته باشه،بعدش من هرچنددقیقه یک بار پسرمودستشویی میبردم بعدش کم کم خودش عادت کرد،الان من اصلا کاریش ندارم میادمیگه جیش،هم جیششو میگه هم پی پی،فقط حوصله ووقت میخواد