2777
2789
عنوان

فقط منطقی ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1132 بازدید | 90 پست
😂😂😂 تازگیا میخوام پست بذارم چک میکنم 

منم همیشه خیلی با قربون صدقه تشکر میکنم و استیکرهای بوس میفرستم باید حواسم باشه چک کنم از این به بعد ، یه بار سوتی دادم هنوز عبرت نشده برام ظاهرا 😂😂😂

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباه میکنی عزیزم تو باید زندگی کنی بخاطرِ خودت و تا زمانی ک درمقابلِ شوهرت ضعف نشون بدی همین آش و ...

یعنی میشه به خاطر این کارشون شکایت کرد؟

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

توک‌میگی دوسش ندارم پس بایدبرات اسونترباشه یمدت تحویلش نگیر کم‌محلی کن بادوستات بروبگرد بابچت سرگرم باش اهنگ بزاربرقص شادباش  ارایش کن لباسای شادوباز بپوش ب

زار بترکههههه ازحسودییی

اگه الماس هم باشی...یه تیکه روتاجمی😍🤩
شوهرت فقط مشکلش همینه؟

آره 

به شدت لوس و مامانی

ولی خیلی مهربونه البته اگه بقیه بزارن

توی بیشتر چیزا هم با هم تفاهم داریم

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

جدا؟ ولی اون میگه کلی ازت مدرک دارم گذاشتم به وقتش

خب بگو رو کن، ووواییی آدم اینجا بعضی چیزا رو میبینه از مردا لجش میگیره، مردم مردای قدیم همشون خاله زنک شدن(دور از جونه مردای واقعی)

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
توک‌میگی دوسش ندارم پس بایدبرات اسونترباشه یمدت تحویلش نگیر کم‌محلی کن بادوستات بروبگرد بابچت سرگرم ...

اصن بنظرم بزاره بره اصلا هم کوتاه نیاد تا اون مادرش بیاد پاهاشو ببوسه بگه علط کردم

💫من از نسلِ زن های تکراری نیستم ؛ من از تبارِ تافته ی جدا بافته ام 💫
نه من که مطمئنم حتی یکی دیگه از تهمت هاشون رو که قبلا بهم زده بودن اینقدر محکم وایسادم که ثابت کردم ...

عزیزم شما میگی بهت تهمت خیانت زدن شما از کناره اون مساله به اون مهمی راحت گذشتی حالا گیر دادی به این مساله، به نظرم همون موقع که تهمته خیانت زدن باید فکر اساسی میکردی تا کار به اینجا نکشه

کلا مشکل دارن این خانواده ظاهرا 

مشکلتون ریشه ای تر از این حرفاست 

برای همین گفتم جدی بگیر و برو پیشه مشاور تا مشکلاته حادتری پیش نیومده

اینجا نمیتونی راهی برای مشکله به این بزرگی پیدا کنی گلم

عزیزم شما میگی بهت تهمت خیانت زدن شما از کناره اون مساله به اون مهمی راحت گذشتی حالا گیر دادی به این ...

نه تهمت خیانت نزده بودن

ولی حتما مشاوره هم میرم

ممنون

نه تهمت خیانت نزده بودن ولی حتما مشاوره هم میرم ممنون

آهان الان دوباره خوندم نوشتین خباثت من خوندم خیانت ، والا اینجا انقدر تاپیکه خیانت میبینیم چشمون همه چیو خیانت میبینه😅😅😅 ببخشید

اما اصلا کوتاه نیا محکم باش از حقت دفاع کن منفعل نباش الان فقط و فقط شوهرت مهمه که تحته تاثیره خانواده اشه

باید بری با مشاور صحبت کنی تا کمکت کنه لازم باشه مشاور اونم میخوادبرای صحبت بره، اما چند جلسه تنها برو تا ببینی چیکار باید بکنی

آهان الان دوباره خوندم نوشتین خباثت من خوندم خیانت ، والا اینجا انقدر تاپیکه خیانت میبینیم چشمون همه ...

ممنون که کمک کردی 

حتما فردا میرم

ممنون که کمک کردی  حتما فردا میرم

ان شاءالله که هر چه زودتر مشکلت حل بشه عزیزه دلم😍😍💖💖💖

گیرم که تو فیلم عروسی هم ریخته باشه...

گیرم که جادو هم بوده باشه

گیرم که اصلا اثر داشته باشه و واقعیت،

اما آخه چرا

تو عروسی بریزه؟

اون موقع که دیگه لازم نبوده و فایده نداشته؟

دو طرف کارشون معلوم بوده دیگه....

قرار مدارها محکم بوده دیگه....

آدم یاد داستان هاروت و ماروت میفته و جدایی انداختن های بین زن و شوهرها😠

مرغ سی اُم از سی تا مرغ هستم🪶 هرچند نفر آخرم، ولی هستم💚

گیرم که تو فیلم عروسی هم ریخته باشه...گیرم که جادو هم بوده باشهگیرم که اصلا اثر داشته باشه و واقعیت، ...

این اتفاق واسه شش سال پیشه 

خیلی تهمت های دیگه هم بهم زدن 

ولی الان خیلی همه چیز فرق کرده 

دیگه رابطمون باهم خوب شده خداروشکر 

جالبه که اصلا شوهرم اون روز ها رو یادش نمیاد 

فکر کنم اونا خودشون شوهرمو جادو کرده بودن😂😂