2777
2789

من بعنوان یه مرد دوس داشتم با دختری ازدواج کنم که جایگاه خودشو بدونه

از دخترایی که ژست مردونه میگیرن اصلا خوشم نمیاد

پسرای سوسول و بی مسئولیت هم ابدا ب درد هیچ دختری نمیخورن

هرکسی باید سرجای خودش باشه

کاش یه پسر بچه اسپانیایی بودم که هر روز با یه دوچرخه میرفتم مزرعه پدرم و هیچوقت نمیدونستم خاورمیانه ی لعنتی کجاست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بعنوان یه مرد دوس داشتم با دختری ازدواج کنم که جایگاه خودشو بدونه از دخترایی که ژست مردونه میگیر ...

از اون موقع دارم به حرفتون فکر میکنم😁 دنبال اون جایگاهه میگردم. اگه تونستید چندتا مثال بزنید. به غیر از مرد بودن و زن بودن...

Shadow
از اون موقع دارم به حرفتون فکر میکنم😁 دنبال اون جایگاهه میگردم. اگه تونستید چندتا مثال بزنید. به غی ...

غیر از مرد بودن و زن بودن؟

معذرت میخوام این قسمتو متوجه نشدم

کاش یه پسر بچه اسپانیایی بودم که هر روز با یه دوچرخه میرفتم مزرعه پدرم و هیچوقت نمیدونستم خاورمیانه ی لعنتی کجاست...
غیر از مرد بودن و زن بودن؟ معذرت میخوام این قسمتو متوجه نشدم

یه قسمت از حرف شما اینه که اگه زنی، خب زن باش و مثل مردا رفتار نکن. ژست مردونه نگیر. آره؟ یعنی زن بودنت رو حفظ کن. درسته تا اینجا؟

Shadow

من بزرگترین شانس زندگیم اینه که مرد نیستم😍.

ولی اگه بودم با خانمی که نجیب ومهربون و کسی که توقعات معمول داشته باشه!! والبته صادق!!!

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍
یه قسمت از حرف شما اینه که اگه زنی، خب زن باش و مثل مردا رفتار نکن. ژست مردونه نگیر. آره؟ یعنی زن بو ...

آره

بعضی خانوما هستن ادای مردارو در میارن اصلا درست نیست

و البته درمقابل مردایی هم هستن که زودرنج و کم تحمل و کلا سوسولن

آره بعضی خانوما هستن ادای مردارو در میارن اصلا درست نیست و البته درمقابل مردایی هم هستن که زودرنج ...

تا اینجا درست. میخوام اینو بگم که جایگاه آدما فقط توو همین مورد تعیین میشه؟ واسه همین گفتم مثالای دیگه...

Shadow