2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر این سوال پرسیده میشه روزانه     خب ادم شرایطش باشه ازدواج میکنه چرا نکنه. هر کی هم م ...

عه؟ خب من ندیده بودم سؤال رو.... به هر حال 24 ساعت تو سایت نیستن همه که.... بعدشم اگه کسی میگه ازدواج نمیکنم که همه یه دلیل ندارن... نمیشه گفت فقط دستش به گوشت نرسیده.... غر زدن هم بعضی از غرها قشنگن  

Shadow
بچه ها چطوره بگیم از حالا که زنیم چه مردی از نظر ظاهری دوست داریم این مزش بیشتره؟ چطوره؟

واااااااااااااااااااای   موافقم..... مردی که مرد باشه.... چقدر خلاصه و مفید... ازون مردا که همه میدونن اسمشون فقط مرد نیست... رفتارشون هم مردونه ست...رفتار مردونه داشتن کم پیدا میشه  اکثراً لوس بازی زیاد دارن... 

Shadow
الان فکر کن خب    

خوشگل مهربون شاد نجیب خوش اندام  

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

من حالا که زنم میگم از مرد عضله ای خوشم میاد قدش بالای ۱۹۰ و وزنش بالای صد باشه  چشماش کشیده و نگاهش خشنو تیز باشه  و صورتش پیشانی بلند داشته باشه و ابروهای تیز  دستاش خیلی بزرگ و بلند باشه  و کچلم باشه  رنگ چشماش طوسی یا ابی باشه پوستشم  سیاه باشه نه سبزه از سبزه بدم میاد فقط مرد سیاه  😁😁😁شغلشم مافیا باشه😜😛😛😛

از ۱۷ اذر شروع کردم 😍😍😍😍😍دیگه تنبلی بسه
بچه ها چطوره بگیم حالا که زنیم چه مردی از نظر ظاهری دوست داریم این مزش بیشتره؟ چطوره؟

خوشگل، چهارشونه، قدبلند، سیکس پک، ته ریش،گندمی، متین  

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
من حالا که زنم میگم از مرد عضله ای خوشم میاد قدش بالای ۱۹۰ و وزنش بالای صد باشه  چشماش کشیده و ...

وای بگو ک الکی گفتی لنتییی😂😂

سیاه کچل اخه چراا💔🙈