2777
2789
عنوان

تا حالا شده خانواده شوهرتون ازتون چیزیو پنهون کنن اما به بقیه بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 1659 بازدید | 141 پست
همسرم پشت منه.مشکل من اینه ک اونا با همسرم هم مشکل دارن.من فقط نگران عروسیم وگرن ک برام هیچ ارزشی ند ...

خوب همسرتون پشت شماس و این عالیه

و اینکه خونوادش با همسرتون مشکل دارن شاید تو مخارج عروسی ی کم اذیت بشین که دو راه بیشتر نداری  : 1- عروسیتونو ی کم ساده تر برگزار کنین ۲- یا اینکه ب صورت زیر پوستی به خوانواده همسرت نزدیک شی و خرج عروسیو بندازین گردنشون و بعدش اونارو ب خیر و شمارو بسلامت😃(منظورم اینه که با خود شیرینی خودتو تو دلشون جا کنی )

من اگه بودم قطعا راه اولو انتخاب میکردم که هم حرفی از طرف اونا نباشه  و هم اجازه دخالت تو زندگیمو ندم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی خودمون خرج عروسی رو بدیم؟ 

چون  قرار بود اونا بدن.ولی میدونم ک خیلی اذیت میکنن.یعنی شما بودید خودتون  همه خرجو جور میکردید؟ حتی اگه شرایط مالی بهتون فشار بیاره؟ 

❤ خوشا به بخت بلندم که در کنار منی...                         تو هم قرار منی...هم تو بی قرار منی...❤
 خوب همسرتون پشت شماس و این عالیه و اینکه خونوادش با همسرتون مشکل دارن شاید تو مخارج عروسی ی ...

راه دوم اثر نداره روی اونا😁

❤ خوشا به بخت بلندم که در کنار منی...                         تو هم قرار منی...هم تو بی قرار منی...❤
 خوب همسرتون پشت شماس و این عالیه و اینکه خونوادش با همسرتون مشکل دارن شاید تو مخارج عروسی ی ...

ب نطرت اگه خودمون بدیم اونا خوشحال تر نمیشن ک هیچ کر خاصی انجام ندادن و همه چی گردن خودمون افتاده؟ 

اره خواهر شوهرم باردار بود همه میدونستن جز من

همه رو دعوت میکرن صرف ماهی یارو هوس ماهی میکرده

همخه میدونستن ماهی واسه خاطر اونه و هوس اون جز من

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
منظورت از کوتاه  اومدن چیه؟ سر چی کوتاه بیام

یعنی میدونی از شما خوششون نمیاد اما باید تظاهر کنی ک نمیدونی و شما خیلی اونارو دوست داری

یعنی هروقت رفتی خونه پدرشوهرتون موقع سرو شام و جمع کردن ظروف جزیی کمک کنی

یعنی تا موقع عروسیتون سعی کن یکی دوبار بدون مناسبت برا مادرشوهرت کادو بخری

برای اینکه کارت پیش بره از مادرشوهرت باید استفاده کنی و از احساساتش استفاده کن

یعنی میدونی از شما خوششون نمیاد اما باید تظاهر کنی ک نمیدونی و شما خیلی اونارو دوست داری یعنی هروقت ...

میدونم ک فایده ای نداره.قبلا این کارارو کردم.الان ول کردم ولی کاریم ب کارشون ندارم یعنی نه بی احترامی میکنم نه سعی میکنم بهشون نزدیک شم

اره خواهر شوهرم باردار بود همه میدونستن جز من همه رو دعوت میکرن صرف ماهی یارو هوس ماهی میکرده همخه ...

نوبرن والا😏😏

یعنی خودمون خرج عروسی رو بدیم؟  چون  قرار بود اونا بدن.ولی میدونم ک خیلی اذیت میکنن.یعنی ...

ما عروسی نگرفتیم کلا

رفتیم ماه عسل

اما خونه گرفتیم و وسایل خونه همش با پول خودمون بود

سختی کشیدیم، طلاهامو فروختم ، وام گرفتیم 

اما الان هیچکسی از جانب خاندان همسر جرات نداره بگه چیکار میکنین؟کجا میرین؟کجا میایین

اخه میفهمن بالاخره که....ادم چی کار کنه....مخصوصا حاملگی و بچه دار شدنو

خودشون بفهمن بعدا ک حرص بخورن

ما عروسی نگرفتیم کلا رفتیم ماه عسل اما خونه گرفتیم و وسایل خونه همش با پول خودمون بود سختی کشیدیم ...

ب نظرت ما هم خودمونو خیلی بندازیم توی سختی و عروسی رو جور کنیم.بهتره؟ تا اینکه بخایم تا عروسی هی کوتاه بیایم ک اخرش بخان یک پولی بدن ک دخالتم بکنن؟ 

میدونم ک فایده ای نداره.قبلا این کارارو کردم.الان ول کردم ولی کاریم ب کارشون ندارم یعنی نه بی احترام ...

اگه بخوای کارا و برنامه هات برا عروسی رو طبق خرج پدرشوهرت انجام بدی باید بهشون نزدیک شی

اما اگه همسرت باید خرجشو بده و خونوادش نقشی ندارن از همین الان با حفظ کمال احترام بهشون ازشون دوری کن