2777
2789
عنوان

مهریه

3832 بازدید | 55 پست

سلام

کسی میدونه چه مدت زمانی طول میکشه تا بتونم مهریه ام رو بگیرم؟ حدودا 4 ماه و نیمه که مهریه رو از طریق وکیلم اجرا گذاشتم ولی هنوز به مرحله قسط بندی و پرداخت نرسیده، چه قدر دیگه باید صبر کنم؟

لطفا اگه کسی تجربه ای داره، راهنمایی کنه

خیلی. توو چ مرحله ای هستی؟

یه بار حکمم اومد و محکوم شد، اما اعتراض کرد، دوباره دادگاه تشکیل شد و حکم جدید اومد و دوباره محکوم به پرداخت مهریه شد و الان تو فرصت 20 روزه اش هستیم. نمیدونم چه قدر ویگه طول میکشه! شنیدم بعدا بهش زمان میدن که تقاضای اعسار بزنه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه بار حکمم اومد و محکوم شد، اما اعتراض کرد، دوباره دادگاه تشکیل شد و حکم جدید اومد و دوباره محکوم ب ...

قطعا دادخواست اعسار میدن و اونم مرحله داره تا قطعی بشه. بعدم تقسیط و پرداخت. یکسال در نظرت باشه. تا دادگاه تشکیل بشه و ابلاغ و... طول میکشه

مخالفی باهام ریپلای نکن لطفا  #متاهل_متعهد
قطعا دادخواست اعسار میدن و اونم مرحله داره تا قطعی بشه. بعدم تقسیط و پرداخت. یکسال در نظرت باشه. تا ...

دوست عزیز شما در اطرافیانتون تجربه ای در این زمینه دارید؟  یک سال؟؟؟؟؟     من 6 تا 8 ماه شنیده بودم.

واسه نفقه چه قدر زمان طول میکشه؟ اونم محکوم شده و اعتراض کرده و الان تو مهلت 20 روزه هستیم

دوست عزیز شما در اطرافیانتون تجربه ای در این زمینه دارید؟  یک سال؟؟؟؟؟     من 6 ...

باتوجه ب وقتهای رسیدگی دادگاه مربوطه زمانش کم و زیاد میشه. اره من یکسال اینا داشتم. نفقه زودتز ب نتجیه مییرسه اگر مرد ادیت نکنه(اجاره نامه صوری و...)

باتوجه ب وقتهای رسیدگی دادگاه مربوطه زمانش کم و زیاد میشه. اره من یکسال اینا داشتم. نفقه زودتز ب نتج ...

اجاره نامه و ... که نمیتونه بگیره چون من باکره هستم و حق مسکن هم دارم، محکومم شده و اعتراضم کرده و اعتراضشم مورد قبول واقع نشده و الان تو مهلت 20 روزه هستیم. بعد  20 روز میتونم بگیرم؟   یه بار اعتراض کرد و کارشناس 3 نفره گرفت یعنی مجددا میتونه اعتراض کنه؟

عزیزم من پارسال دی ماه اجرا گذاشتم تیر ماه تازه تیر ماه قسط بندی کردن

عزیزم ممنون از پاسخگوییت، یعنی 6 ماه تا قسط بندی طول کشید، منم الان 4 ماه و نیمه اقدام کردم، فقط شما کی تونستی سکه بگیری  چندتا پیش قسط گذاشتن؟ 

اجاره نامه و ... که نمیتونه بگیره چون من باکره هستم و حق مسکن هم دارم، محکومم شده و اعتراضم کرده و ا ...

شما ک باکره از حق حبست استفاده نکردی؟

عزیزم ممنون از پاسخگوییت، یعنی 6 ماه تا قسط بندی طول کشید، منم الان 4 ماه و نیمه اقدام کردم، فقط شما ...

آره عزیزم .طول کشید .قاضی گفت شش تا پیش قسط ۴ ماه یه سکه.بعد فرستادن زیر نظر سه تا قاضی دیگه اونا شش تا رو کردن ۵ تا پیش قسط و ۴ ماه رو ۵ ماه یکی کردن . اصلا ارزش گرفتن نداشت 

مرسی خداجونم❤
شما ک باکره از حق حبست استفاده نکردی؟

استفاده کردم، اعتراضش به مبلغ نفقه است نه  تعلق گرفتن نفقه.

برام  ماهی 400 گذاشتن اون اعتراض کرده که زیاده و اعتراضش پذیرفته نشد. حکمم اومده و آخر هفته 20 روزش میگذره. یعنی میتونه دوباره اعتراض کنه و زمان رو طولانی کنه یا بعد 20 روز میتونم برم و مبلغ رو بگیرم

آره عزیزم .طول کشید .قاضی گفت شش تا پیش قسط ۴ ماه یه سکه.بعد فرستادن زیر نظر سه تا قاضی دیگه اونا شش ...

شما نگرفتی چیزی؟ منم خیلی دربند مهریه نیستم و بهش نیازی هم ندارم میخوام جدا شم. منتها اون پیش قسط مهریه و نفقه مدت عقدم رو میخوام بگیرم بعدش بقیه رو ببخشم. من از تیر  که شکایت کردم وکیلم گفت تا قبل عید تمومش میکنم ولی فعلا آبانه و خبری نیست

اقدام ب طلاقی یا فقط مهریه؟

اول میخوام مهریه رو محکومش کنم و با این اهرم فشار طلاق توافقی بگیرم.   البته چون خیلی اذیتم کرده باید بخشی از مهریه رو بگیرم و بقیه رو ببخشم.

شما میدونید مهریه و  طلاق هرکدوم چه قدر طول میکشه؟