2777
2789
عنوان

مهریه

3849 بازدید | 55 پست

سلام

کسی میدونه چه مدت زمانی طول میکشه تا بتونم مهریه ام رو بگیرم؟ حدودا 4 ماه و نیمه که مهریه رو از طریق وکیلم اجرا گذاشتم ولی هنوز به مرحله قسط بندی و پرداخت نرسیده، چه قدر دیگه باید صبر کنم؟

لطفا اگه کسی تجربه ای داره، راهنمایی کنه

خیلی. توو چ مرحله ای هستی؟

یه بار حکمم اومد و محکوم شد، اما اعتراض کرد، دوباره دادگاه تشکیل شد و حکم جدید اومد و دوباره محکوم به پرداخت مهریه شد و الان تو فرصت 20 روزه اش هستیم. نمیدونم چه قدر ویگه طول میکشه! شنیدم بعدا بهش زمان میدن که تقاضای اعسار بزنه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بار حکمم اومد و محکوم شد، اما اعتراض کرد، دوباره دادگاه تشکیل شد و حکم جدید اومد و دوباره محکوم ب ...

قطعا دادخواست اعسار میدن و اونم مرحله داره تا قطعی بشه. بعدم تقسیط و پرداخت. یکسال در نظرت باشه. تا دادگاه تشکیل بشه و ابلاغ و... طول میکشه

مخالفی باهام ریپلای نکن لطفا  #متاهل_متعهد
قطعا دادخواست اعسار میدن و اونم مرحله داره تا قطعی بشه. بعدم تقسیط و پرداخت. یکسال در نظرت باشه. تا ...

دوست عزیز شما در اطرافیانتون تجربه ای در این زمینه دارید؟  یک سال؟؟؟؟؟     من 6 تا 8 ماه شنیده بودم.

واسه نفقه چه قدر زمان طول میکشه؟ اونم محکوم شده و اعتراض کرده و الان تو مهلت 20 روزه هستیم

دوست عزیز شما در اطرافیانتون تجربه ای در این زمینه دارید؟  یک سال؟؟؟؟؟     من 6 ...

باتوجه ب وقتهای رسیدگی دادگاه مربوطه زمانش کم و زیاد میشه. اره من یکسال اینا داشتم. نفقه زودتز ب نتجیه مییرسه اگر مرد ادیت نکنه(اجاره نامه صوری و...)

باتوجه ب وقتهای رسیدگی دادگاه مربوطه زمانش کم و زیاد میشه. اره من یکسال اینا داشتم. نفقه زودتز ب نتج ...

اجاره نامه و ... که نمیتونه بگیره چون من باکره هستم و حق مسکن هم دارم، محکومم شده و اعتراضم کرده و اعتراضشم مورد قبول واقع نشده و الان تو مهلت 20 روزه هستیم. بعد  20 روز میتونم بگیرم؟   یه بار اعتراض کرد و کارشناس 3 نفره گرفت یعنی مجددا میتونه اعتراض کنه؟

عزیزم من پارسال دی ماه اجرا گذاشتم تیر ماه تازه تیر ماه قسط بندی کردن

عزیزم ممنون از پاسخگوییت، یعنی 6 ماه تا قسط بندی طول کشید، منم الان 4 ماه و نیمه اقدام کردم، فقط شما کی تونستی سکه بگیری  چندتا پیش قسط گذاشتن؟ 

اجاره نامه و ... که نمیتونه بگیره چون من باکره هستم و حق مسکن هم دارم، محکومم شده و اعتراضم کرده و ا ...

شما ک باکره از حق حبست استفاده نکردی؟

عزیزم ممنون از پاسخگوییت، یعنی 6 ماه تا قسط بندی طول کشید، منم الان 4 ماه و نیمه اقدام کردم، فقط شما ...

آره عزیزم .طول کشید .قاضی گفت شش تا پیش قسط ۴ ماه یه سکه.بعد فرستادن زیر نظر سه تا قاضی دیگه اونا شش تا رو کردن ۵ تا پیش قسط و ۴ ماه رو ۵ ماه یکی کردن . اصلا ارزش گرفتن نداشت 

مرسی خداجونم❤
شما ک باکره از حق حبست استفاده نکردی؟

استفاده کردم، اعتراضش به مبلغ نفقه است نه  تعلق گرفتن نفقه.

برام  ماهی 400 گذاشتن اون اعتراض کرده که زیاده و اعتراضش پذیرفته نشد. حکمم اومده و آخر هفته 20 روزش میگذره. یعنی میتونه دوباره اعتراض کنه و زمان رو طولانی کنه یا بعد 20 روز میتونم برم و مبلغ رو بگیرم

آره عزیزم .طول کشید .قاضی گفت شش تا پیش قسط ۴ ماه یه سکه.بعد فرستادن زیر نظر سه تا قاضی دیگه اونا شش ...

شما نگرفتی چیزی؟ منم خیلی دربند مهریه نیستم و بهش نیازی هم ندارم میخوام جدا شم. منتها اون پیش قسط مهریه و نفقه مدت عقدم رو میخوام بگیرم بعدش بقیه رو ببخشم. من از تیر  که شکایت کردم وکیلم گفت تا قبل عید تمومش میکنم ولی فعلا آبانه و خبری نیست

اقدام ب طلاقی یا فقط مهریه؟

اول میخوام مهریه رو محکومش کنم و با این اهرم فشار طلاق توافقی بگیرم.   البته چون خیلی اذیتم کرده باید بخشی از مهریه رو بگیرم و بقیه رو ببخشم.

شما میدونید مهریه و  طلاق هرکدوم چه قدر طول میکشه؟