2777
2789
عنوان

حتما باید معاینه کنن؟؟؟

387 بازدید | 18 پست

سلام.. من هفته ۳۳ ام.. شنیدم ک هفته های آخر معاینه میکنن ..خودمم رفتم دکتر دیدم ک باردار هارو میبرد پشت دیوار رو تخت معاینه میکرد.. اونام آخ و اوخ میکردن....

میگم یعنی هیچ راه دیگه ای وجود نداره؟؟؟؟ مثلاً تو سونو مشخص بشه ک یک اومده تو لگن یا نه.. یا مثلاً لگن آیا مناسب هس برا طبیعی زاییدن یا ن..؟؟؟ یا مثلاً دهانه رحم باز شده یا ن..آخه من کلا رو قسمت پایین کمرم فوق العاده حساسم اصلا نمیتونم تصور کنم ک چیزی وارد بدنم بشه... 

تازه سرکلاژ هم هستم منو غم گرفته ک چجوری میخوان سرکلاژم رو باز کنن😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخرای بارداری دکترتون نگفت ک معاینه کنه ؟؟؟ یعنی گفتین سزارین اونم قبول کرد؟؟

مگه دکترت خانم نیست خب چرا حساسی زن هست دیگه خب معاینت کنه چی میشه مگه

I am a queen because I have a cute mad king
اخرای بارداری دکترتون نگفت ک معاینه کنه ؟؟؟ یعنی گفتین سزارین اونم قبول کرد؟؟

بله

گفت سز میخوای یا طبیعی

گفتم سز با بیهوشی

نظرت مخالف نظرمه یا ریپلای نکن یا کردی خیلی مودبانه !! واگرنه برای من که مهم نیست کاربریم بترکه 😁😁😁
معاینه کنن میفهمن لگنت خوبه یا نه معاینه درد نداره باسنتو بچسبون ب تخت خودتو شل بگیر

اصلا مشکلم همین شل گرفتنه.... تا یه دست یا وسیله برخورد می‌کنه ب پایین تنم یهو سفت میکنم... دست خودمم نیست.. برا همین سر آمپول زدن ها میمیرم و زنده میشم .. گاهی حتی راهم نمیتونم برم بعد آمپول زدن

مگه دکترت خانم نیست خب چرا حساسی زن هست دیگه خب معاینت کنه چی میشه مگه

میترسم خب.. کلا تو ذهنم نمیگنجه ک یه دست بره داخل بدنم .. رو اون قسمت ها حساسم ناخودآگاه سفت هم میکنم ک کار رو بدتر میکنه

میترسم خب.. کلا تو ذهنم نمیگنجه ک یه دست بره داخل بدنم .. رو اون قسمت ها حساسم ناخودآگاه سفت هم میکن ...

من موندم چطوری باردار شدی😁😁

ببخشید عزیزم شوخی کردم

ایشالا یه نینی سالم و شیطون و خدشگل بیاری

I am a queen because I have a cute mad king
من موندم چطوری باردار شدی😁😁 ببخشید عزیزم شوخی کردم ایشالا یه نینی سالم و شیطون و خدشگل بیاری

آخه واقعا غیرقابل مقایسه س آلت جنسی یک مرد با یک دست... دست خیلی پهنه...کلفته.. 😢😢😢😢😢😢😢 اندازه هاشون زمین تا آسمون فرق داره