2777
2789
عنوان

به این نتیجه رسیدم

109 بازدید | 9 پست

هرکسو قضاوت کردم سرم اومد توروخدا بیاید دیگرانو انقدر قضاوت نکنیم 

بنده پیر خراباتم که لطفش دایم است؛ورنه لطف شیخ و زاهد گاه هست و گاه نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول دارم👌🏼

مربى بدنسازى بين المللى / 2 کیلو افزايش وزن - ٨ كيلو كاهش وزن - در ماه (اصولى و سالم).و ناگهان در يك بعد از ظهر زمستانى وقتى كنارم آرام خوابيده بودى به ياد آوردم روزهاى رفتنت را، انگار درد مشت هايى كه آن روزها به ديوار مى زدم را تازه حس كردم، به تو نگاه كردم و به دستهايم... (متن واقعيه كپى نشه 🌹)

همیشه مجرد بودم میگفتم چرا زنایه متاهل خیانت میکنن بعضی وقتا انقدر توزندگیم باشوهرم با خانواده اش با مشکلات کم میارم ک فکر خیانت به سرم میزنه خدایا ازمن غافل نشو منو به حال خودم رها نکن خدایا منو ببخش ک اینجور زنا رو قضاوت کردم شاید اونام یه لحظه از کسی چیزی ب تنگ اومدن و شیطون کمکشون کرده

یا مثلا میگفتم وای چرا فلان زن انقدر شلختست ب خودش نمیرسه الان بعضی روزا انقدر اعصابم خرده حالم گرفتست ک نایه اینکه موهامو شونه کنمم ندارم

خدایا اگه من بعضی وقتا از رو نادونی نفهمیم حرفی میزنم تو رو ب بزرگیت منو امتحان نکن خیلی چیزا تو زندگیم دیدم ک تا دیروز خودم منعشون میکردم