2777
2789

الله اکبر:

دوستان هرکی میتونه دست یاری بده تا سر سفره ی یک خانواده نان و غذا باشه ان شاءالله هیچ پدری شرمنده فرزندانش نشه. مادرا و پدرای گرامی شما حال این مادر و پدر رو درک میکنید ک حال مردی رو درک میکنید ک دست خالی میره توخونش .خواهشا هرکی به هر اندازه ک داره و توانایی داره کمک کنه و این خانواده رو شاد کنه و لبخند به روی لبشون بیاره لحظات پایانی ماه صفره امام علی(ع) میفرمایند:طوبي لِمَن أحسَنَ إلَي الِعبادِ و تَزَوَّدَ لِلمَعادِ

خوشا به حال آن كه به بندگان خدا نيكي كند و براي آخرت خود زاد و توشه برگيرد

غررالحكم و دررالكلم

دوستان کمک هرچند کوچیک میتونه دله یه خانواده رو شاد کنه اول ماه ربیع الاول دلشون شاد کنید ان شاءالله. هرکسی مادره حال این مادرو باید درک کنه 

خدایا بحق اشکهای و ناله های حضرت علی(ع)وحضرت زهرا(س)و بحق غریبی امام حسن(ع)و بحق مظلومی امام حسین(ع)و بحق دلشکستگی حضرت زینب (س) و بحق شیرخوارگی علی اصغر امام حسین (ع)مارومنتظر نذارو نی نی بهمون نی نی های صالح و سالم  بده الهی آمین. هر چی نی نی بیشتتر خوشبخیم بیشتر ان شاءالله. 🤰🤰👨‍👩‍👧‍👦👨‍👧‍👦👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧🤲🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه خانواده است همسایمونه.من چندروزی هست ک فهمیدن ندارن.متاشفانه همسر این خانواده کارگر ساده بوده بیکار شده.حالا من و دوستام داریم براشون چیزی جمع میکنیم?

خدایا بحق اشکهای و ناله های حضرت علی(ع)وحضرت زهرا(س)و بحق غریبی امام حسن(ع)و بحق مظلومی امام حسین(ع)و بحق دلشکستگی حضرت زینب (س) و بحق شیرخوارگی علی اصغر امام حسین (ع)مارومنتظر نذارو نی نی بهمون نی نی های صالح و سالم  بده الهی آمین. هر چی نی نی بیشتتر خوشبخیم بیشتر ان شاءالله. 🤰🤰👨‍👩‍👧‍👦👨‍👧‍👦👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧🤲🤲

چی بگم والا. ان شاءالله .دعا کنید دوستان