2821
2789
عنوان

تركيدن كيست

1207 بازدید | 20 پست

بچه ها من يه كيست تو تخمدون چپم دارم.امروز ناها آبگوشت خوردم و شلوارمم تنگ بود ببخشيد نفخ پيدا كردم اما بعد از چند ساعت افتضاح شد وقتي با مسكن بهتر شدم حس كردم درد تو قسم چپ زيرردلم زياده كه به كشاله ي پام و پام ميزنه.نكنه كيستم تركيده.اگه بتركه چي كار بايد كرد؟توروخدا جواب بدبد😥

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه بابا اگه کیست بترکه اصلا دردش قابل تحمل نیست و اگه زود به دادش نرسیدن خدایی نکرده خطر مرگ داره

منم دردم فاجعه بود و اينكه كلا آستانه ي دردم بالاست اما الان بعد دو ساعت بهترم

کیست خودش باعث نفخ میشه. منم دارم خیلی باید رعایت کنی. اگه بترکه دردش شدید میشه 

خدای من ممنونم که بهم لطف کردی که مادر بشم . خدایا به همه منتظرا کمک کن خودت می‌دونی انتظار چقدر سخته.دوستان مهربونم اگه دوست داشتین یه صلوات بدین من بچه ام سالم بغل کنم.التماس دعا

من کیست کوچیک داشتم ترکیدن هیچ اتفاقی نیفتاد. فقط توی سونو گفتند که مایع جمع شده مال کیست هست.

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
منم دردم فاجعه بود و اينكه كلا آستانه ي دردم بالاست اما الان بعد دو ساعت بهترم

خب عزیزم همین که بهتری خدا رو شکر چیزی نبوده چون کیست بترکه دردش زیادتر میشه ولی خوب نمیشه

خب عزیزم همین که بهتری خدا رو شکر چیزی نبوده چون کیست بترکه دردش زیادتر میشه ولی خوب نمیشه

منم رو همين حساب كه بهترم بيخيال شدم.آخه شنبه وقت دكتر دارم.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز