2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم من ۸ اذر عروسیمه میشه ادرس ارایشگاهتو بهم بدی لطفا؟خونمونم تهرانه

کجای تهرانی گلم.من انقد ورم کرده بودم چشام ریز و بینیم وحشتناک شده بود هزینش برام مهم نبود گیوا .نظیف.رز.بیوتی.با دوتا دیگه اسمش یادم نیس گشتم مدلاشم دیدم اصلا شیک نبود بخدا خیلی هم گرون بود.من خانی آباد رفتم.عالی شدم 

کجای تهرانی گلم.من انقد ورم کرده بودم چشام ریز و بینیم وحشتناک شده بود هزینش برام مهم نبود گیوا .نظی ...

منم تهرانپارسم عزیز دلم ...بخاطر سن کمم پوستم گاهی جوش میزنه مشکلم اینه😣😣😣کجای خانی اباد عزیزم؟؟منم اصلااااا از اکار اینا ک گفتی خوشم نمیاد فقط پول میگیرن الکی جای خوب باشه پول مهم نی میدم 

منم تهرانپارسم عزیز دلم ...بخاطر سن کمم پوستم گاهی جوش میزنه مشکلم اینه😣😣😣کجای خانی اباد عزیزم؟؟م ...

یگانه آرا.میعاد شمالی.تازه من موهامم رنگ نکردم دورنگ بودم ولی خوشگل.یکی هست طبقه وسط عروس کارشون نیستا ولی خیلی سرش شلوغه خیلی ها برا عقد نامزدی میرن پیشش ولی فقط به خودش میگن که مهمه به پرسنل نمیگن.خودم نامزدیمو رفتم پیشش از جاریم که یه ماه قبللشنامزدیشبود وازم خوشگلتره قشنگتر شده بودم۴سال پیش.خودمم از کوهک میرم پیشش.