2777
2789

من استفاده کردم حساسیت شدید زدم با این که فقط صورتمو زده بودم کل بدنم تاول زد همرا با تب و خارش شدید وای خیلی وحشتناک شده بودم  البته یه امپول زدم بعدش ظرف 7 ساعت کلش ناپدید شد

در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پودر نه ولی وکس کوچیک میگیرم صورتمو مرتب میکنم مشکلی هم نداره دردش هم کمتر از دست ارایشگر و دونه ای2ت به صرفهذهم هست

برای آرامش دل همدیگه دعا کنیم💜.                                           خدایا مارو از شر بنی آدم حفظ کن🙏

پودرای موبر فقط واسه بدن خوبه...صورت باعث میشه تند تند دربیاد و موهای صورت ضخیم میشه...بند بندازی بهتره..تمرین کنی بند انداختنو یاد میگیری خیلی راحته

پروردگار سرنوشت ما را خیر بنویس💖
چجوریه وکس ؟؟

ی چیزایی مثل صابون که به صورت بن ماری آبش میکنم میزنم به صورت و یواش میکنم تمام صورت تمیز میکنه حتی زیر ابرو

برای آرامش دل همدیگه دعا کنیم💜.                                           خدایا مارو از شر بنی آدم حفظ کن🙏
من پودر نه ولی وکس کوچیک میگیرم صورتمو مرتب میکنم مشکلی هم نداره دردش هم کمتر از دست ارایشگر و دونه ...

وکس رو چجوری استفاده میکنید...از کجا باید تهیه کرد...دستگاشو از کجا بگیرم

وکس رو چجوری استفاده میکنید...از کجا باید تهیه کرد...دستگاشو از کجا بگیرم

لپازم آرایشی ها میفروشن ی صابونای کوچیکین،من صابون وکس میزارم توی ی استکان و میزارم روی کتری آب میشه و با چوب بستنی میزنم به صورتم دیگه دیتگاه هم احتیاج نداره

لپازم آرایشی ها میفروشن ی صابونای کوچیکین،من صابون وکس میزارم توی ی استکان و میزارم روی کتری آب میشه ...

چقد خوبه پس...ممنونم از راهنماییتون

دوستان من یه مطلب دیدم که بهترین کرم های موبر و معرفی کرده. لینکشو میذارم دوس داشتید ببینید شاید کمکتون کنه     

لینکش اینه https://bigsearch.ir/moobar

❤🌟 دوست داشتن توبساط من است…هیچ‌کس نمی‌تواند جمعش کند🌟❤