2777
2789

بنظر شما با آدم ناسازگار بداخلاق تنبل بی توجه به خانواده و فرزند باید زندگی کرد و ادامه داد یا جدا شد و به آرامش رسید؟؟؟

همیشه برای خودتان هدف داشته باشید زندگی بی هدف آخر عاقبت ندارد.اگر خدا بشما چیزی بیشتر از دیگران داد مغرور نشوید و طوری رفتار کنید که همیشه خیرتون به دیگران برسد و بی جهت درباره چیزی که نمی دانید قضاوت نکنید و مشکلات زندگی خودتان را پیش همه بازگو نکنید و مشورت از آدمای باتجربه بشنوید و همیشه عاشق پدر و مادر و خواهر برادر خودتان باشید بعد همسر و فرزند.چون کسی که خانواده اولش را فراموش کند خانواده دومش هم فراموش میکند.

اره ی بار توی دعوای الکی جیغ زدم گفتم من طلاق میخوام جوری خورد تو دهنم ک پر خون شد اولین کتک زندگیم خیلی بچگانه رفتار کردم...به نظر من جدا شو

خدایا تو که میدونی همسرم همه ی زندگیمه مواظبش باش     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره با همسرم مشکل ندارم اما بعصی وقتها میگم اگه الان مطلقه بودم میرفتم با اووون، بعد با این یکی، ب ...

اگر جنبه مطلقع بودنو نداری پیشنهاد میکنم همه جورع بسازی

واقعا بعضیا جنبشو ندارن

من مطلقم منظورت چیه؟واقعاافکارت زشت وشیطانی. توهین کردی به زنایی مثل من

عزیزم طرز فکرشو ندیدی؟؟ دوس داشته طلاق بگیره بیفته با این و اون از این ادم انتظار داری افکارش سالم باشع؟😂

بیخیالش ایشالا خدا بهش عقل بده 

من خودم درشرف طلاقم..به نداره..اگرتلاش ات روکرده باشی که طرف مقابل روبه زندگی دلگرم کرده باشی وبه اصطلاح تغییرش بدی..اگرنتیجه نداد جداشو.....ولی اگربهت ثابت شده قابل تغییرنیست من به شخصه باسوختن وساختن به هردلیل موجه یاغیرموجه ای مخالفم...زن وشوهرازدواج میکنن تا به آرامش برسن درکنارهم...اگرقرارباشه آرامشی نباشه اون زندگی چه فایده داره. .جزاینکه چندسال بعد میبینی مریضی جسمی یاروحی گرفتی

اگر جنبه مطلقع بودنو نداری پیشنهاد میکنم همه جورع بسازی واقعا بعضیا جنبشو ندارن

حالا خدا رو شکر مشکلی ندارم که بخوام طلاق بگیرم

اصلا به شما چه 

ای باباااا

استارتر در مورد یه فکر سوال پرسیده منم نظرمو گفتم

نظر نبود توهین بود یاد بگیرین فرق این دوتارو

اونشم به شما ربطی نداره گلم.اوکی؟ 

چووون

من آزادم و راحت نظرمو میدم

باشه؟

اینو با خودت تکرار کن که فضولی کار بدیه

من اگر مطلقه میشدم دلم میخواست اون طوری باشم اصلا

به شما مربوط نمیشه. باشه؟

دیگه ریپلای نکن نمیخونم انرژیت هدر میره

اونشم به شما ربطی نداره گلم.اوکی؟  چووون من آزادم و راحت نظرمو میدم باشه؟ اینو با خودت تکرا ...

اینجا سایت تبادل نظره همه چی ب همه کس ربط دارع

میتونستی عضو نشی

اره ازادیتم دیدم همین امثال تو باعث میشین دید همه ب مطلقه ها اینقدر خراب شع

من برای خرابا انرژی صرف نمیکنم نگران نباش

میتونی بری ب درک گلم😋😊

تشکر از نظرات خوبتون

همیشه برای خودتان هدف داشته باشید زندگی بی هدف آخر عاقبت ندارد.اگر خدا بشما چیزی بیشتر از دیگران داد مغرور نشوید و طوری رفتار کنید که همیشه خیرتون به دیگران برسد و بی جهت درباره چیزی که نمی دانید قضاوت نکنید و مشکلات زندگی خودتان را پیش همه بازگو نکنید و مشورت از آدمای باتجربه بشنوید و همیشه عاشق پدر و مادر و خواهر برادر خودتان باشید بعد همسر و فرزند.چون کسی که خانواده اولش را فراموش کند خانواده دومش هم فراموش میکند.