بنظر شما با آدم ناسازگار بداخلاق تنبل بی توجه به خانواده و فرزند باید زندگی کرد و ادامه داد یا جدا شد و به آرامش رسید؟؟؟
همیشه برای خودتان هدف داشته باشید زندگی بی هدف آخر عاقبت ندارد.اگر خدا بشما چیزی بیشتر از دیگران داد مغرور نشوید و طوری رفتار کنید که همیشه خیرتون به دیگران برسد و بی جهت درباره چیزی که نمی دانید قضاوت نکنید و مشکلات زندگی خودتان را پیش همه بازگو نکنید و مشورت از آدمای باتجربه بشنوید و همیشه عاشق پدر و مادر و خواهر برادر خودتان باشید بعد همسر و فرزند.چون کسی که خانواده اولش را فراموش کند خانواده دومش هم فراموش میکند.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من خودم درشرف طلاقم..به نداره..اگرتلاش ات روکرده باشی که طرف مقابل روبه زندگی دلگرم کرده باشی وبه اصطلاح تغییرش بدی..اگرنتیجه نداد جداشو.....ولی اگربهت ثابت شده قابل تغییرنیست من به شخصه باسوختن وساختن به هردلیل موجه یاغیرموجه ای مخالفم...زن وشوهرازدواج میکنن تا به آرامش برسن درکنارهم...اگرقرارباشه آرامشی نباشه اون زندگی چه فایده داره. .جزاینکه چندسال بعد میبینی مریضی جسمی یاروحی گرفتی
همیشه برای خودتان هدف داشته باشید زندگی بی هدف آخر عاقبت ندارد.اگر خدا بشما چیزی بیشتر از دیگران داد مغرور نشوید و طوری رفتار کنید که همیشه خیرتون به دیگران برسد و بی جهت درباره چیزی که نمی دانید قضاوت نکنید و مشکلات زندگی خودتان را پیش همه بازگو نکنید و مشورت از آدمای باتجربه بشنوید و همیشه عاشق پدر و مادر و خواهر برادر خودتان باشید بعد همسر و فرزند.چون کسی که خانواده اولش را فراموش کند خانواده دومش هم فراموش میکند.