2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی که قسمت همه ارزومندا بشه😢😢😢😢😢

عزیرم مثبته مبارکه گلم میخوای برو بیمارستان آز بده ولی به نظرم صبر کن تا شنبه برو آز بده اگه میخوای تا اون موقع خیالت راحت بشه یه بیبی دیگه بزن من خودم تا ده روز بعد پری جرأت نمیکردم برم آزمایش بدم میترسیدم بیبی چکم مثبت کاذب باشه از ترس تا اون موقع چهار تا بیبی استفاده کردم حتی روزی که رفتم آز بدم دو تا دیگه خریدم که خیالم راحت بشه تا جواب آز بیا. این اولین تست من بود بعد ازسه روز تأخیر منم سه سال منتظر بودم درکت میکنم چه حسی داری

انسانیت کامل ترین دین
عزیرم مثبته مبارکه گلم میخوای برو بیمارستان آز بده ولی به نظرم صبر کن تا شنبه برو آز بده اگه میخوای ...

شما چند روز بعد موعد رفتید آزمایش دادی؟؟؟

خدایا ممنونم ازت.....یا حضرت رقیه ممنونم....یا امام رضا ممنونم...

مبارکه گلم.بچه ها الان چرا دکترا آزمایش میخوان؟بابا من سر دخترم بی بی چک رو قبول داشتن.الانم میدونم باردارم ولی حوصله ام نمیکشه برم آزمایش بدم.خب اگه باردار نبودم که 20روز عقب نمینداختم😁

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه