2777
2789
😄افرین ب این میگن شوهر  شوهر من ک فقط بلده بخوره و بخوابه .بزور گاهی چایی درس میکنه یا سفره پ ...

هر چی میخواد همون لحظه حاضره براش . به خدا الان برنج دم کردم با تن ماهی و سالاد خورد اونم میبینه اینجوریم کار کمک میکنه . یه مدتم هست مریضم همش دیگه بیشتر 

مرسی بعد اینا دسته هاش این مدلیه راحته؟ برمیگردونن نگران نباش

من راحتم دوست دارم سبک کلاسیک نه اسپرت نه سلطنتیه مابینه . ما خودمون تولید کننده ایم اخه دلم رو بزنه عوض میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من راحتم دوست دارم سبک کلاسیک نه اسپرت نه سلطنتیه مابینه . ما خودمون تولید کننده ایم اخه دلم رو بزنه ...

منم میخوام بگیرم این مدل فقط واسه دستش یکم مرددم قیمتش 7تومنه شما چند گرفتید

منم میخوام بگیرم این مدل فقط واسه دستش یکم مرددم قیمتش 7تومنه شما چند گرفتید

اگه گفته هفت تومن چوب و پارچه خوب نیست . ما تولیدی عستیم با نیز ناهار خوردی میدیم 18تومن به نمایشگاه اونا تا 25میفروشن 

اگه گفته هفت تومن چوب و پارچه خوب نیست . ما تولیدی عستیم با نیز ناهار خوردی میدیم 18تومن به نمایشگاه ...

اینه مبلی که من میخوام بگیرم جنس چوبش خشک و فوم سرد و پارچشم ترک همراه با 10سال ضمانت بدون نهارخوری و سه میز جلوش 7تومن

اینه مبلی که من میخوام بگیرم جنس چوبش خشک و فوم سرد و پارچشم ترک همراه با 10سال ضمانت بدون نهارخوری ...

چه خوشگله بگير 😍😍😍

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 

اصلا جالب نیست این چیزا رو تاپیک بزنی😒

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !