2777
2789
عنوان

ضایعه مغزی

605 بازدید | 12 پست

خیلی ناراحتم به دعاهاتون نیاز دارم.دوست صمیمیم حالش خوب نیست ،توی icuبستریه دکترا گفتن یه ضایعه تو مغزشه ولی تومور نیست ،قدرت حرکت نداره مغز به انداما فرمان نمیده دارم دیوونه میشم خواهشا براش دعا کنید خیلی خیلی از همتون ممنونم اگه حتی یه صلوات از ته دل براش بفرستید.کسی اطلاعاتی داره در این مورد راهنمایی کنید.

چیزی را که برای خودمیپسندی برای دیگران هم بپسند،چیزی را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند،اینجوری دنیا بهشت میشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ،به نیت شفای بیماران

چیزی را که برای خودمیپسندی برای دیگران هم بپسند،چیزی را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند،اینجوری دنیا بهشت میشه.

نه،اصلا هنوز تشخیص درستی ندادن خیلی سریع اینجوری شد یه مدت تهوع و سردرد داشت دکترا فکر کردن از معدشه تا بیان بفهمن چی شده راهی icu شد،براش دعا کنید با دعا هرغیر ممکنی ممکن میشه وعده خداونده انشالله که دعاهامون مستجاب بشه

نه،اصلا هنوز تشخیص درستی ندادن خیلی سریع اینجوری شد یه مدت تهوع و سردرد داشت دکترا فکر کردن از معدشه ...

الهی در این صبح از خدا میخوام مشکلی نباشه براش عزیزم به اسمت حضرت زهرا قسمش میدم 🙏🙏🙏

ببخشید این تاپیک واسه سال ۹۷ ولی واسم سوال شد دوستتون چیشد؟ خوب شد؟؟؟؟

نه متاسفانه

الان ت چ حالیه؟؟؟؟

فوت کردن

الهیبیییی روحشون شاد😔😔😔❤️❤️

سلامت باشی ،ممنون عزیزم