2777
2789
عنوان

خانوم هایی که تازه زاییدین بیاین 🤱🤱

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 43 پست

چرته محضه پرستارها بخاطر سلامتی خودشونم که شده دستکچش میپوشن

پناه بر خدا از این شایعات

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بد به دلت راه نده

هیچ طوری نمیشه

من بیمارستان نیمه خصوصی بودم همه چی خوب بود حتی بچم از بینی اش شیر بالا آورد و خاله ام دوید به سمت پرستارا. اون بیچاره ها هم هول کردن و سریع بینی بچه رو تخلیه کردن. بالاخره اونام پرستارن تجربه دارن. ممکنه حالا اشتباه هم پیش بیاد ولی نادره

بخدا سکته کردم میگفتن ۹ ماه انتظار بچمون ناقص تحویلمون میدن میگفتن یه سری پرستارا عقده ایین بچتون الکی میبرن تمییز کننن این کارارو میکنن خدا کنه شایعه باشه

خدایا خودت کمکم کن 🙏🙏💜💜
نه بابا اين خبرا هم نيست واس ماكه نبود ولي خب جاي خوب برو واس زايمان.اگه خصوصي نميري هم بعضي بيمارس ...

بیمارستانم خصوصی هست احتمالا تریتا باشه خوبه ؟؟؟

یا ایرانمهر تهران هستم 

خدایا خودت کمکم کن 🙏🙏💜💜
نه واسه من جلو چشمم وزنش كردن اتفاقا خيلي هم مراقب بودن و كلي هم قربون صدقه اش ميرفتن از اول تا آخرش ...

یعنی اصلا نمیبرن جایی دیگه برای آزمایشی چیزی ؟

خدایا خودت کمکم کن 🙏🙏💜💜

[QUOTE=73890056]بیمارستانم خصوصی هست احتمالا تریتا باشه خوبه ؟؟؟ یا ایرانمهر تهران هستم [/QUOTE]

من تهران نيستم عزيزم اگه خصوصيه كه مطمئنا خوبه

من از دولتي ها زياد چيزاي خوب نشنيدم.ولي خصوصي خيالت راحت باشه پرستاراشون بااخلاقن و مسوليت پذيرن.

یه روز خوب میاد

والاه دختر منو جلو چشم خودم واکسن زدن .. جایی نبردنش. از اول پیش خودم بود

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
والاه دختر منو جلو چشم خودم واکسن زدن .. جایی نبردنش. از اول پیش خودم بود

یعنی برای تمییز کردنش آزمایش چیزی بچه رو نمیبرن اخی داره خیالم راحت میشه خدا بگم چیکارشون کنه با این حرفهای ترسناک اونم بین باردارا

خدایا خودت کمکم کن 🙏🙏💜💜

خانوم ها ممنونم خیالم راحت شد واقعا خداروشکر که فقط شایعه بود اخه یسریا تخصص دارن مردم و بترسونن و بعد بخندن مرسی مامان های مهربون 

خدایا خودت کمکم کن 🙏🙏💜💜
یعنی برای تمییز کردنش آزمایش چیزی بچه رو نمیبرن اخی داره خیالم راحت میشه خدا بگم چیکارشون کنه با این ...

نه بابا. بعد زایمانم بردنش به شوهرم نشون دادن. بچه با من اومد تو بخش و دیگه جایی نبردنش. همه چیش جلو چشم بود. حتی متخصص نوزاد اومد جلو چشم من معاینه کرد....

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...